четвер, 14 березня 2013 19:39

Мешканець Троєщини подякував Попову за міську електричку
8

Фото: Фото: Наталія Шестопал

Під час його виїзної наради Голови КМДА Олександра Попова мешканці Деснянського району столиці сьогодні, 14 березня, сміливо підходили з запитаннями. Більшість мешканців цікавило метро на Троєщині. Крім того, люди скаржились представнику влади на переповнені міську електричку та швидкісний трамвай.

Киянин Олександр Куца подякував Попову за міську електричку навколо Києва. Розповів, що працює на Куренівці і цей вид транспорту йому дозволяє доїхати до роботи без заторів.

"Я за вас особисто щиро у нашій троєщинській церкві свічку поставив, що ви зробили цей проект. Клянусь. Знаєте скільки я стояв у заторах? По дві-три години. Це знущання над людиною і оскотинення, коли ми в чергах стояли. Як Ватутінський стане. А цієї зими був затор шість годин, то я поїхав на електричці, як біла людина", - розповів мешканець району Олександр Куца.

Чоловік запропонував голові КМДА пустити електричку вдень раз у годину. Інша жінка підійшла до Попова і зробила зауваження, що люди не хочуть сідати у старі потяги, адже з'явились нові і більш зручні.

"Чи можна зробити так, щоб у час-пік електрички ходили частіше? Спробуйте проїхати у електричці у час-пік, коли потяг закривається, а люди стрибають один одному на голову. Люди чекають на потяг 20 хвилин, а потім через те, що не влазять частина залишаються на платформі", - поскаржились Руслана, мешканка району.

Голова КМДА вислухав скарги та пообіцяв додати у квітні цього року два нових потяги.

"Протягом квітня ми додамо ще два поїзди, які зараз в умовах Києва в одному з депо "Укрзалізниці" проходять реконструкцію. Таким чином ми зменшимо інтервал очікування і збільшимо кількість пасажирів, яких ми зможемо перевести. Особливо, це актуально у час-пік", - зауважив Попов.

Нагадаємо, кільцеву міську електричку навколо Києва відкрили у жовтні 2011 року. Вона має 15 зупинок. Навколо столиці потяг об'їжджає за 1 годину 20 хвилин. Торік 26 жовтня, за два дні до виборів, для жителів Деснянського району відкрили нову трамвайну станцію "Троєщина-2". Ця станція зв'язана з кінцевою зупинкою швидкісного трамваю, що йде через частину мікрорайону Вигурівщина-Троєщина. На облаштування станції та лінії трамваю витратили 250 мільйонів гривень.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Троєщини подякував Попову за міську електричку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути