понеділок, 15 березня 2021 21:04

Кличко не планував відкривати Подільський міст в кінці 2020 року - блогер

 

Блогер Олег Тоцький, який вже кілька років відстежує будівництво Подільського мосту в Києві, дійшов висновку, що мер столиці Віталій Кличко не планував відкрити цей довгобуд в кінці 2020 року, хоча обіцяв. Більш того, і в 2021 році міст також не буде відкрито.

Нагадаємо, що формальний початок будівництва Подільського-Воскресенського мостового переходу почалося в 1993 році, а фактично - 10 років по тому, тобто в 2003 році. Кличко запевняв киян, що до кінця 2020 року міст буде готовий, але, як з'ясував Тоцький, він не буде готовий і в цьому році, повідомляють "Факти".

"Так, багато не було зроблено, а друге півріччя для об'єкта практично повністю провальне. Так, багато обіцянок не справдилися, - вважає Тоцький. - Як все зупинилося восени (а на окремих ділянках і раніше), так і стоїть досі. За винятком кількох крихітних змін, які навіть згадувати несерйозно", - написав Тоцький.

 

За його словами, "в паралельному всесвіті, в якому живуть деякі міські політики, лівобережні з'їзди останні місяці "активно будуються", а запуск руху відбудеться до літа 2021 року".

Він зазначив, що в зриві термінів відкриття мосту в кінці 2020 року було звинувачено навіть не карантин, а власників ділянок на Русанівських садах, хоча вони не мали до термінів ніякого відношення.

"Найприкріше те, що на лівобережну ділянку ще рік тому просто забили на всіх рівнях. Жодна з виниклих в минулому році проблем не завадила продовжити роботи ні на правому березі, ні на арковому мосту. А на лівому березі неначе все кинули і пішли, махнувши рукою. Навіть проектну документацію до розуму доводити не стали. Простіше кажучи, відкривати міст в кінці року ніхто не планував задовго до виборів мера (дуже задовго)", - впевнений Тоцький.

Кияни в своїх коментарях до посту блогера в Facebook написали, що "мова ніби-то про будівництво мосту, тоді як вже точно ясно, що ніяк інакше ніж "пам'ятник злодійству" це називати вже не можна".

Інший коментатор висловив сподівання, що Подільсько-Воскресенський міст "забере" для добудови "Укравтодор" і обурився тим, що Кличко не хоче його віддавати.

Нагадаємо, голови Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодор") Олександр Кубраков заявляв, що для завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мосту, всіх з'їздів та заїздів потрібен один будівельний сезон з моменту початку робіт.

Зараз ви читаєте новину «Кличко не планував відкривати Подільський міст в кінці 2020 року - блогер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути