Ексклюзиви
пʼятниця, 19 листопада 2010 14:48

Кільчицька не спілкується з Черновецьким і готова визнати свої помилки

Кільчицька не спілкується з Черновецьким і готова визнати свої помилки

Екс-заступник мера Ірена Кільчицька заявила в ефірі ТВі, коментуючи звільнення Леоніда Черновецького з посади голови КМДА, що президент Янукович прийняв рішення, яке було йому зручне.

"З 2004 року, коли у нас почалася Помаранчева революція, вона фактично закінчилася, коли президентом став Янукович. Тільки зараз в Україні помінялася вертикаль влади, в якій президент і прем'єр - Тимошенко і Ющенко - посилали один одного", - сказала Кільчицька.

Екс-чиновник так само заявила, що звинувачення в зловживаннях, які звучать на адресу команди Леоніда Черновецького, є нормальною політичною практикою.

"Коли піде ця влада, теж знайдуться ті, хто буде говорити про "зловживання". І я кажу про те, що "зловживання" були і до цього, і за це можна відповідати ... Але, можливо, той порядок у країні, який сьогодні наводиться, буде сприяти тому, що про "зловживання" наступної влади в будь-якому місті будуть менше говорити, ніж говорять зараз", - висловила думку Кільчицька.

На запитання про своє можливе призначення на державну посаду Ірена Кільчицька відповісти не змогла, при цьому заявивши, що поки таких пропозицій їй не надходило.

"Поки що я розглядаю пропозиції комерційних структур", - сказала вона.

Крім цього Кільчицька заявила, що ні з ким з команди мера не спілкується.

"Я ні з ким з команди не спілкуюся. І навіть з Леонідом Михайловичем (Черновецьким - ред.). Мене завжди з ним пов'язували тільки ділові стосунки. Я спілкуюся з дружиною, з дітьми. Тому що у мене з ними дружні стосунки. Леонід Михайлович - мій учитель. Ця людина мене багато чому навчила, і багато що для мене зробила. Але наші шляхи розійшлися. З того часу, як у березні я пішла з мерії, ми не спілкувалися. І ні з ким з членів команди я в принципі не спілкуюся" - наголосила Кільчицька.

Кільчицька також заявила, що не боїться відповідальності за свої минулі і майбутні рішення і дії.

"Я все життя прожила на Хрещатику, і коли я прийшла до мерії, вже не було Центрального гастроному, вже не було овочевого і молочного магазинів, і Київводоканал, і Київенерго були вже приватизовані. Я не була депутатом Київради і я не можу відповідати за те , чим я не займалася. За ті напрямки, якими я займалася, я готова відповідати ", - наголосила екс-чиновник.

Кільчицька також стверджує, що готова відповідати за свої вчинки.

"Я не готова сказати, що за всі вчинки мені ніколи особисто не соромно. Є якісь моменти, і я визнаю свої помилки, і можу покаятися ... Я нікуди не ховаюся. За всі свої вчинки я відповідала самостійно і готова відповідати", - сказала Кільчицька.

Екс-заступник мера також поділилася спогадами про початок роботи "молодої команди" Черновецького.

"Коли Черновецький у 2006 році став мером і привів свою команду, зрозуміло, що ідеї і спонукання були найщиріші і хороші. Зроблено було спроб і справ багато хороших. Ми видавали квартири людям, які по 25-30 років стояли на черзі і які ні копійки за це не дали хабара. Ми намагалися знести кіоски - МАФи, які належали депутатам всіх рівнів міста і районів. Слава Богу, районні ради ліквідували", - сказала Кільчицька.

Нагадаємо, 16 листопада Президент Віктор Янукович указами звільнив Леоніда Черновецького з посади голови Київської міськдержадміністрації і призначив на цю посаду Олександра Попова. Причини такого рішення в документах не вказані. Черновецький продовжує залишатися мером столиці як обраний городянами міський голова.

Раніше Кільчицька розповіла, що вона дуже мстива людина і у неї немає ні єдиної подруги, яка її не зрадила.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька не спілкується з Черновецьким і готова визнати свої помилки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути