Ексклюзиви
понеділок, 01 листопада 2010 19:02

Кільчицька зізналася, що жорстоко мстить

Кільчицька зізналася, що жорстоко мстить

Колишня соратниця мера столиці Леоніда Черновецького Ірена Кільчицька розповіла, що вона дуже мстива людина і у неї немає ні єдиної подруги, яка її не зрадила.

"Зраду сприймаю як удар під дих. Очі на лобі, я не можу збагнути, що відбувається. Потім я оклигаю і думаю, як же бути. Я дуже мстива. Я не належу до категорії душечок. Я вдячна за урок, що я стала сильнішою, але я це не збираюся забувати і не збираюся залишати. І я веду себе так, що бояриня Морозова просто здасться Душка", - зазначила Кільчицька.

Вона додала, що поводила себе так ще в юності і мстить дуже жорстоко. В піонерському таборі один хлопчик тягав її за волосся, а Кільчицька вдарила його радянською лопаткою по носі.

"Я вибрала час, місце. І все зробила, як треба. Хлопчика відвели до медпункту. Я дуже сильно вдарила. Я дуже вірю в Бога. Але я не належу до тієї категорії людей, яких ударяють по одній щоці, а він підставляє іншу. Якщо мене вдарять по одній щоці, я завдам такий удар, що мало не здасться. Якби мене запитали, кого б я не хотіла мати у ворогах, я б відповіла, що саму себе. І знайте, я завжди буду мстити, стосується це пісочниці або більш солідного місця", - зазначила екс-чиновниця.

При цьому вона додала, що ніколи нікого не зраджувала.

"Якщо мене щось не влаштовує в людині, я ніколи не зраджу. І не тому, що я не хочу. Може бути, я мріяла б вчинити низько. Я можу бути дуже зла, але я прийду і все скажу в очі. Мене зраджують постійно. В основному, чоловіки. Я не можу назвати жодної жінки, жодної подруги, яка б мене не зрадила. Після всіх зрад, після всіх капостей я дуже сильно загартовуюся ", - додала вона.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька зізналася, що жорстоко мстить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути