Ексклюзиви
неділя, 03 жовтня 2021 21:35

"Героям слава!" й "Аваков - чорт": Андрій Антоненко відсвяткував 50-річчя гучним концертом

Автор: Facebook Яни Дугарь
  Військова медсестра Яна Дугарь (праворуч) і кардіохірург Юлія Кузьменко прийшли привітати Андрія Антоненка з ювілеєм
Військова медсестра Яна Дугарь (праворуч) і кардіохірург Юлія Кузьменко прийшли привітати Андрія Антоненка з ювілеєм

2 жовтня фронтмен гурту "Riffmaster", сержант Сил спеціальних операцій Андрій Антоненко відсвяткував 50-річчя концертом у столичному клубі "Docker pub".

Виступили перша група Антоненка "Лепрозорій", гурти MOTANKA, #KYIVMISTAh, Євген Галич із O.Torvald, Сергій Танчинець із БЕZ ОБМЕЖЕНЬ та інші. Діти Антоненка зіграли в складі гурту Black Vivas: Варвара - на ударних, Віктор - на бас-гітарі. Сам Андрій виконав найпопулярніші свої пісні. Зокрема, неофіційний гімн спецпризначенців ССО "Тихо пішов, тихо прийшов".

Більшість глядачів були ветерани російсько-української війни, чинні військовослужбовці, волонтери, музиканти. Підтримати і привітати Антоненка прийшов командувач Сил спецоперацій Григорій Галаган. На святкуванні були також військова медсестра Яна Дугарь і кардіохірург Юлія Кузьменко. Зі сцени і з залу лунало "Слава Україні", "Героям слава", "Смерть ворогам" і "Аваков - чорт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антоненко обвінчався з дружиною. Дугарь була за свідка

Концерт тривав із 17.00 до близько півночі. Проте іменинник залишив його раніше - через умови нічного домашнього арешту.

27 вересня суд пом'якшив Андрію Антоненку запобіжний захід у "справі Шеремета". Цілодобовий домашній арешт замінив на нічний. Зі слідчого ізолятора його випустили 30 квітня. За ґратами провів 504 дні.

Антоненка арештували 12 грудня позаторік разом із Юлією Кузьменко і Яною Дугарь, висунули підозру у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета. Його підірвали 20 липня 2016‑го в автомобілі в Києві.

Мотивом фальсифікації справи Антоненко в інтерв'ю журналу "Країна" і Gazeta.ua назвав дискредитацію Збройних сил і ветерансько-волонтерського руху.

Яна Дугарь ексклюзивно розповідала, як познайомилася з Антоненком: "Коли почула прізвище Антоненко, думала, це жінка. Андрій гадав, що Дугарь – чоловік. Ми вперше зустрілися в червні на перехресному допиті".

Зараз ви читаєте новину «"Героям слава!" й "Аваков - чорт": Андрій Антоненко відсвяткував 50-річчя гучним концертом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути