середа, 30 січня 2013 21:06

Актор Олександр Бондаренко був турботливим та уважним - Кадочнікова

Актор Олександр Бондаренко був турботливим та  уважним - Кадочнікова
Олександр Бондаренко Фото: day.kiev.ua

Учора, близько 21.00, на 53-му році життя помер київський актор Олександр Бондаренко. Це сталося під час вистави "1001 пристрасть, або дрібниці життя" за мотивами оповідання Антона Чехова на сцені театру імені Лесі Українки.

"Для театру - це справжній шок. Не хворіла людина зовсім, ну тиск - у кого його немає. 50 років - це не вік для чоловіка, це тільки світанок, у повному соку був. Позавчора репетирували з ним "Ангелочка...". Сиділи теревенили, сміялися, говорили про те, що добре рік минув. Ще звернула увагу на його куртку: на спині були якісь значки дивні, нова. Думаю, який моднік. Вже третій рік граємо у цьому спектаклі. Роль мого чоловіка виконує. У нас з ним дружні стосунки були. Розповіла йому, що Ван Гог - мій улюблений художник. А у нього родичка в Голландії живе. Якось навідував її і привозить мені звідти чашку з його малюнками. Дуже турботливий був і уважний", - зазначила акторка Лариса Кадочнікова.

Олександр Бондаренко - заслужений артист України. Народився 11 вересня 1960 року. Окрім роботи в театрі, багато знімався.

"Він дуже обдарований артист з власною індивідуальністю. Ще у нього яскраво виражені режисерські здібності. Завжди дуже точно міг підказати по ролі мені. Він трохи повнуватий був, але зовсім не тяжкий. Не відповідала вага його пластиці, стрибав як пір'їнка. Жодного разу не чула, щоб він про когось сказав зле. Дуже стриманим був. У нього був такий голос, що не те, що на естраді - в опері міг спокійно співати. Це був актор епохи Ренесансу. Грав у багатьох спектаклях - не знаю, як зараз буде без нього. З дружиною, акторкою театру Надією Кондратовською, мають сина-підлітка. Як тепер одна буде - не уявляю навіть, це для неї катастрофа. Вона дуже активна жінка, він спокійніший був. Хороший союз, дуже ніжно ставились одне до одного. По-перше, дитину самій виховувати. По-друге, він для неї в театрі був великою підтримкою і захистом - одній жінці тут дуже важко", - розповіла вона.

Зараз ви читаєте новину «Актор Олександр Бондаренко був турботливим та уважним - Кадочнікова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути