Ексклюзиви
понеділок, 02 травня 2011 15:50

На 74 році життя помер актор Олександр Лазарєв

На 74 році життя помер актор Олександр Лазарєв

Актор Олександр Лазарєв помер в Москві на 74 році життя. Лазарєв був не просто талановитою людиною, але, як і його герой Дон Кіхот, шляхетним романтиком, сказав міністр культури Росії Олександр Авдєєв.

"Одна з його головних ролей - Дон Кіхот - у театрі Маяковського - багато в чому показувала його внутрішню людську суть - актора талановитого, шляхетного, порядного, романтичного", - заявив Авдєєв "Інтерфаксу" у понеділок.

Міністр підкреслив, що Лазарєв був чудовим артистом, який продовжував дуже важливу традицію російського театру - говорив з глядачем на серйозні філософські і моральні питання, які важливі для кожного.

"Він намагався торкнутися душевної струни кожного глядача, був відданий одному театру і віддавав йому свій дар, свої душевні сили", - сказав Авдєєв.

Міністр підкреслив, що відхід Лазарєва - величезна втрата для російської культури.

"Я щиро співчуваю родині - Світлані Володимирівні Немоляєвої і Олександру Лазареву-молодшому. Смерть Олександра Сергійовича - це величезна втрата для всіх, і я уявляю, який біль зараз відчувають рідні, біль, перед якою безсилі будь-які слова", - сказав міністр.

Нагадаємо, нещодавно у Ганновері у віці 67 років помер російський піаніст Володимир Крайнєв.

Зараз ви читаєте новину «На 74 році життя помер актор Олександр Лазарєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі