пʼятниця, 17 серпня 2018 20:23

Яка сво**** піде на його концерт? Виступ російського співака викликав скандал

Яка сво**** піде на його концерт? Виступ російського співака викликав скандал
Люди виступили проти концерту Малініна. Фото: Facebook

Плани російського співака Олександра Малініна виступити в ДК "Україна" 1 вересня викликали скандал у мережі.

"Русский мір лізе до нас з усіх щілин. Гастрольний ринок тримався, але почекайте", - написав у своєму пості про Малініна український продюсер Олександр Ягольник, передає "Обозреватель".

Малінін не виступав у Криму після анексії. За цим помітили його сина Микиту, якого внесли в базу сайту "Миротворець".

"Це як? Він же співав на всіх цих кримських концертах? Офігіти. Може, фейк? Хто на цю тітку піде дивитися?" "Це лукаві люди, у Москві сидить, каже, що ми погані, приїде до Києва буде говорити, що ми класні, і нас підтримує". "Мене вже навіть не цікавить, який негідник запросив кацапа в Україні виступати, мене більше цікавить, яка сво**** піде на його концерт? Хлопцям варто було б постояти під тим палацом, а потім дати пи*** тим, хто любить російських співаків, коли війна", - пишуть у коментарях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Концерт Козловського у Києві офіційно скасували

"З чого ви взяли, що Олександр Малінін підтримував анексію Криму? Його син Микита дійсно внесений у базу "Миротворця". Малініна-старшого в цій базі немає". "А хто краще за нього на українській естраді виконує "Калину"? Може, мерзенний Винник?" - прокоментували користувачі. "Панове, я не знаю, правда, де він співав і кого підтримував чи ні, але, ви б чули, як він виконує українські пісні, без жодного акценту. Не кожен українець так чисто заспіває", - відповідають їм.

Артист приховав виступ у Києві зі своїх офіційних афіш.

СБУ не вносила Малініна в "чорний список", оскільки він не виступав в анексованому Криму і на Донбасі, не підписував прокремлівських листів і взагалі не коментував відносини Росії й України.

У Малініна є звання "Народного артиста України", яке йому присудили ще за часів правління колишнього президента Леоніда Кучми.

У Росії відомий гурт "Gorillaz" відмовився проводити концерт. Виступ мав відбутися в московському парку Горького. Проте зірки заспівали лише кілька пісень. Причиною скасування виступу стали погодні умови.

Зараз ви читаєте новину «Яка сво**** піде на його концерт? Виступ російського співака викликав скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути