понеділок, 21 травня 2018 16:01

Концерт Козловського у Києві офіційно скасували

Концерт Козловського у Києві офіційно скасували
Київський клуб Caribbean Club скасував концерт Віталія Козловського Фото: Facebook

Київський клуб Caribbean Club скасував концерт Віталія Козловського, який 9 травня виступав у Москві.

Виступ артиста мав відбутися сьогодні, 21 травня, в столичному Caribbean Club. Однак представники клубу на офіційній сторінці Facebook заявили про те, що концерт скасували.

"Адміністрація Caribbean Club повідомляє! Концерт Віталія Козловського скасовано! Цей концерт не відбудеться 21 травня чи в інший день. Будь-яка інша інформація є неправдивою. Повернення квитків в каси квиткових операторів за стандартною схемою", – заявили організатори виступу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козловського хочуть позбавити звання заслужений артист

Співак Віталій Козловський узяв участь у концерті до Дня перемоги над нацизмом у Москві 9 травня. Фото й відео виступу з'явилися в інтернеті.

18 травня мав відбутися концерт артиста в його рідному Львові у клубі "Галерея лицарів". Активісти "Економічного бойкотного руху" заявили, що зірвуть його. Ця громадська організація протидіє впливу "русского мира" на Україну через культуру та економіку. Організатори скасували захід.

Після виступу заслуженого артиста України Віталія Козловського у Москві 9 травня, активісти заявили, що блокуватимуть його концерт у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Концерт Козловського у Києві офіційно скасували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі