середа, 08 вересня 2010 08:10

Збірна України перемогла Чилі

Збірна України перемогла Чилі

Збірна України перемогла команду Чилі в товариському матчі, який відбувся 7 вересня в Києві. Голи у складі "синьо-жовтих" забили Ярослав Ракицький та Олександр Алієв. Учасники 1 / 8 фіналу ЧС-2010 відповіли голом Маурісіо Ісли на 87-й хвилині.

Як передає телеканал "1 +1", українці почали домінувати зі стартових хвилин матчу і в першому таймі створили з десяток потенційно гольових моментів. У той же час, атаки українців на ворота суперника успіху не принесли.

Однак на 36-й хвилині збірна України отримала право на штрафний. Шевченко відкинув м"яч на Ракицького, і той потужно пробив у правий нижній кут - 1:0.

На 50-й хвилині Дикань відбив небезпечний удар Моралеса під поперечину. А через 15 хвилин українська збірна подвоїла перевагу. Українці розіграли комбінацію на лівому фланзі, в результаті якої Алієв опинився з м"ячем по центру без опіки і метрів з 25-ти "вистрілив" у дальній верхній кут - м"яч від поперечини влетів у ворота.

Чилійці скоротили рахунок лише на 87-й хвилині. Ісла отримав м"яч біля правого краю штрафного майданчика, і точно пробив діагональним ударом у дальній кут. На першій компенсованій хвилині матчу все той же Ісла міг принести Чилі нічию, але його сильний удар відбив Дикань.

Наступний товариський матч збірна України зіграє 8 жовтня з Канадою. Гра відбудеться в Києві.

Україна − Чилі − 2:1

Голи: 1:0 Ракицький (36), 2:0 Алієв (65), 2:1 Ісла (87).

Україна: Дикань, Мандзюк, Михалик, Ракицький, Романчук (Польовий, 75), Гусєв, Тимощук, Худоб"як (Алієв, 53), Коноплянка (Кожанов, 71), Девич (Селезньов, 81), Шевченко (Краснопьоров, 71).

Чилі: Марін, Ісла, Гонсалес, Естрада (Арангіс, 72), Тельо (Мена, 46), Мільяр, Лабрін, Моралес, Менесес (Фуенсалібр, 57), Мансілья, Ернандес.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Збірна України перемогла Чилі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути