субота, 12 червня 2010 17:00

Грач грає свою "кримську" гру - політолог

Грач грає свою "кримську" гру - політолог

Директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов вважає, що попри заяву народного депутата Леоніда Грача про те, що фракції Комуністичної партії не місце у коаліції, до реального виходу справа не дійде.

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua.

"Поки що ніякого виходу з коаліції не буде. Не Грач визначає політику компартії, а Симоненко (лідер Компартії Петро Симоненко – ред.). Грач не має підтримки у самій фракції, але, не переживайте, він має підтримку у Москві. А це більше має значення ніж підтримка у фракції", - зазначив політолог.

Карасьов вважає, що основний мотив заяви - не відстоювання комуністичних ідей, а боротьба з "регіоналами" за Крим.

"Це гра на те, щоб Партія регіонів була більш зговірливою. Дослухалася до політики комуністів. Але головне це – Крим. Позиції "регіоналів" там не сильніші. Так тільки вважається. Там сильніші позиції російської общини, Республіканського комітету компартії України, який очолює Грач. Він грає свою "кримську" гру. Щоб Крим не дістався Джарти (Голова Ради Міністрів АР Крим Василь Джарти – ред.) і Партії регіонів. "Руки прочь от Крыма" Партія регіонів. Так і напишіть", - зазначив Карасьов.

Зараз ви читаєте новину «Грач грає свою "кримську" гру - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути