вівторок, 25 травня 2010 15:23

Тіло Брітні Спірс після смерті заморозять

Тіло Брітні Спірс після смерті заморозять

Американська поп-співачка Брітні Спірс захопилася темою кріоконсервації людей після смерті, пише The Sun з посиланням на джерело, близьке до зірки. За даними видання, артистка висловила бажання бути замороженою після смерті, щоб в майбутньому, коли технології стануть достатньо розвиненими, повернутися до життя.

За словами співбесідника таблоіду, Спірс почала цікавитися кріонікою після того, як хтось розповів їй, що тіло знаменитого мультиплікатора Уолта Діснея, котрий помер в 1966 році, з дня його смерті зберігається в кріокапсулі.

"Не дивлячись на те, що ця історія виявилася міфом, Бріт все ж таки вирішила дізнатися про заморожування більше", - розповіло джерело.

Співбесідник видання також додав, що співачка настільки захопилася кріонікою, що провела майже весь час, відведений їй на спілкування з синами, у пошуках інформації про заморожування людей в Мережі. Спірс вже зв'язалася з американською компанією Alcor Life Extension Foundation, що спеціалізується на кріоконсервації людей, і збирається інвестувати в цю фірму частину своїх заощаджень.

Примітно, що, за рішенням суду, поп-зірка може розпоряджатися своїми коштами тільки з дозволу і під контролем свого батька. Проте, як запевнило джерело The Sun, батько Спірс не має нічого проти нового захоплення своєї дочки і дозволив їй вкласти в Alcor Life Extension Foundation щонайменше 350 тисяч доларів.

Темою кріоніки цікавляться багато знаменитостей, деякі з них навіть підписали контракти на заморожування після смерті. Так, в кріокапсулу після смерті будуть поміщені модель, актриса і співачка Періс Хілтон, телеведучий Саймон Коуелл, актор, сценарист і композитор Тері Джонс, актриса Анна Арланова та багато інших.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Тіло Брітні Спірс після смерті заморозять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути