субота, 01 травня 2010 16:37

Американець пробив автомобілем стіну 7 поверху (ФОТО)

Американець Ральф Сміт мало не впав разом зі своїм автомобілем із сьомого поверху. Від падіння врятувала стіна. Подія сталася 27 квітня.
Білий "Мерседес" класу С стояв на сьомому поверсі багатоповерхового гаражу в будівлі "Bank of America" у Талсі, штат Оклахома. Водій сів за кермо і завів мотор. Коли побачив, що переплутав швидкості, спробував загальмувати. Його нога застрягла між педалями. "Мерседес" зупинився після зіткнення зі стіною і завис.

З 20-метрової висоти посипалися уламки стіни. Вони пошкодили 7 автомобілів, припаркованих внизу. В них розбиті вікна і пошкоджені капоти. Ніхто з людей не постраждав. Працівники банку і перехожі знімали подію на мобільні телефони.

Автомобіль вдалося затягнути всередину. Дірку в стіні тимчасово заклеїли.

"Десь о 1 годині 50 хвилин вночі ми отримали повідомлення про те, що автомобіль пробив стіну будівлі. Ми не відразу зрозуміли, про що йдеться. Коли прибули на місце, побачили "Мерседес", задні колеса якого звисали зі сьомого поверху будівлі", - сказав полісмен Девід Кров.

"Неймовірно. Ніколи не бачив подібного. Пролунав сильний гуркіт. Я подивився вгору і побачив машину, що звисала зі стіни", - розповів перехожий, який на той час повертався з ресторану.

Gazeta.ua за матеріалами Daily Mail
Зараз ви читаєте новину «Американець пробив автомобілем стіну 7 поверху (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути