четвер, 28 січня 2010 14:55

Янукович про Луценка: Мужик, я думаю, пішов би у відставку

Янукович про Луценка: Мужик, я думаю, пішов би у відставку
Юрій Луценко не повинен керувати Міністерством внутрішніх справ, упевнений лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

Коментуючи журналістам в Сімферополі можливе рішення про призначення відправленого парламентом у відставку Луценко першим заступником міністра внутрішніх справ - в.о. глави МВС, Янукович сказав: "Що стосується Луценко...- це його право ухвалювати будь-які рішення (про перехід на посаду першого заступника міністра внутрішніх справ). Але людина, яка поважає себе, мужик, я думаю, пішла б у відставку при такому рішенні (парламенту), не почав би принижуватися".

Відповідаючи на питання про те, чи несе така ситуація загрозу виборчому процесу, Янукович відзначив, що всім відоме бажання його суперниці на виборах Юлії Тимошенко і Луценко маніпулювати суспільством, зірвати вибори. "Упевнений, ми не допустимо, щоб це відбулося", - сказав він.

При цьому Янукович висловив упевненість, що в цілому правоохоронні органи забезпечать порядок під час виборів президента.

Як повідомлялося, на позачерговій сесії Верховної Ради в четвер Юрій Луценко був відправлений у відставку з поста глави МВС, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Янукович про Луценка: Мужик, я думаю, пішов би у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути