четвер, 17 грудня 2009 18:01

Віра Брежнєва народила сина за допомогою кесаревого розтину

Віра Брежнєва народила сина за допомогою кесаревого розтину

Красуня Віра Брежнєва вдруге стала мамою. Малюк з"явився на світло з допомогою кесаревого розтину в Києві.

Як стало відомо, ім"я для новонародженого обере не Віра, а її старша дочка. Дівчинка хоче назвати братика Олексієм.

Народжувати в звичайному столичному пологовому будинку співачка відмовилася, віддавши перевагу приватній клініці "Ісіда". Пологи пройшли під грифом "абсолютно таємно". Для повної безпеки дбайливий чоловік Віри, заможний бізнесмен Михайло Кіперман, оточив пологовий будинок десятком охоронців, які цілодобово охороняють новоспечену маму з немовлям.

"До пологового будинку під"їхали два "хаммери", з яких вийшли чотири охоронці, - розповів співробітник клініки. - Слідом за ними під"їхав "Мерс Кубик", з якого вийшов Кіперман у супроводі охорони".

Оскільки у співачки раніше було декілька операцій, одна з яких на хребті, інша на очах, то народжувати самостійно артистці заборонили.

"Ми настійно не рекомендуємо і навіть забороняємо народжувати самостійно жінкам з поганим зором", - сказав лікар-гінеколог з 20-річним стажем.

Також зіграв роль і той факт, що кілька років тому у співачки був перелом тазового відділу хребта, після чого Брежнєвій зробили операцію.

"На саму вагітність це ніяк не впливає, - продовжив лікар. - Але в таких випадках рекомендують робити кесаревий розтин".

Варто відзначити, що Віра не раз зізнавалася в своїх інтерв"ю, що перша вагітність у неї проходила з ускладненнями. Тоді лікарі навіть наполягали на перериванні. Проте Брежнєва боролася до останнього. І зараз дуже рада, що у неї є улюблена дочка Сонечка.

Пологи в елітній клініці обійшлися Вірі в 56 835 гривень.

Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва народила сина за допомогою кесаревого розтину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути