субота, 22 серпня 2009 16:01

Ані Лорак святкує весілля

Ані Лорак святкує весілля

Одна з найвідоміших дівчат як в українському, так і російському шоу-бізнесі з розмахом святкує власне весілля. Співачка Ані Лорак та її тепер вже чоловік Мурат Налкакіоглу після реєстрації в РАЦСі минулого тижня сьогодні влаштовують пишне святкування в турецькому місті Белек.

За словами піар-директор співачки Валерії Башинської, святкування проходитиме в готелі під назвою "Адам і Єва", який належить батьку Мурата. Кароліна (справжнє ім"я зірки) надіне фату завдовжки 5 метрів, яка розшита невеликими кристалами від Сваровськи.

Медовий місяць молодят триватиме зовсім недовго. Вже 26 серпня співачці належить виступити на Gloria Summer Party, де зберуться зірки українського шоу-бізнесу і бізнес-еліта.

Молодята запросили 150 гостей. Для родичів і запрошених замовлений чартерний літак з вильотом з Києва. На жаль, не всі запрошені знаменитості зможуть погуляти на весіллі учасниці "Євробачення-2008".

"Шкода, що я на весілля Ані не потраплю, - говорить співак Андрій Данилко, 35 років. - Я погано почуваюся, лікуюся в одній зі столичних клінік. Ми дружимо. Якось сиділи з Муратом в їхньому з Кароліною ресторані "Енджел Лаунж". Кароліну відвезли додому. Вона дівчинка, їй довго сидіти по барах не можна. Мурат погано розмовляє російською. Але після третьої пляшки пива сказав мені: "Як справи, брат?"".

Також на весілля в Белек не приїдуть Філіп Кіркоров, Ірина Білик, Таїсія Повалій. "Перед Днем незалежності немало гастролей, - виправдовується чоловік і продюсер Таїсії, Ігор Ліхута. - Гастролі запланували на півроку заздалегідь. А запрошення на весілля нам прислали місяць тому".

Втім, що стосується музичного супроводу, то він обіцяє бути дещо незвичайним і без участі "короля римейків". Як розповіла наречена, зі спеціальною композицією виступить сам...наречений. "Планується, що Мурат виконає для мене декілька пісень, це такий сюрприз, але я про нього вже дізналась, - сміється Кароліна. - Звичайно ж, будуть і мої композиції, можливо, навіть я сама виконаю кілька пісень для коханого", повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак святкує весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути