пʼятниця, 29 травня 2009 12:12

Ані Лорак задумалась про дітей (ФОТО)

  Подарунок нареченого Ані Лорак коштує не менше півмільйона доларів
Подарунок нареченого Ані Лорак коштує не менше півмільйона доларів
Як відомо, на Новий рік наречений Ані Лорак Мурат підніс їй царський подарунок - заміський котедж з назвою "Зевс", розташований за 20 км від Києва. Ціна його не менше півмільйона доларів.

- Там свіже повітря і жодної міської метушні. Мені подобається, що я зможу облаштувати будинок за своїм смаком, - не могла нарадуватися щедрості коханого співачка.

Щоправда, на той момент будинок ще будувався. А зараз прийшов час його облаштовувати.

Наводити лад в котеджі Кароліна буде не одна, а за допомогою дизайнерів. Вже вирішено, що тераса перетвориться на просторий критий басейн, в якому можна буде купатися цілий рік. Водоймище влаштують так, що пропливши його, можна увійти до будинку з іншого боку, де розташовуватимуться спортзал і сауна. Там же планують облаштувати і домашній солярій.

Звичайно ж, професійній співачці нікуди без особистої студії. У будинку вже відвели для цього 64 кв метрів в підвалі. Тут же знаходитимуться технічні приміщення і пральня.

На другому поверсі котеджу розташується комфортна спальня з великим балконом. А навколо будинку розіб"ють сад.

Двір співачки прикрасять рокарії - живописні кам"яні гори і перголи - спеціальні каркаси, які обплітаються в"юнкими рослинами і створюють красиві зелені арки. Вересові сади практично протягом всього року радуватимуть око яскравими тропічними фарбами.

Кароліна вже знайшла місце під вольєр для великого собаки, про якого давно мріяла. Чотирилапого друга співачка заведе відразу ж, як тільки переїде за місто. Також на ділянці є місце для барбекю, затишної зони відпочинку для гостей і невеликого дитячого майданчика, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак задумалась про дітей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути