четвер, 25 грудня 2008 18:26

Пинзенику совість не дозволила підписати бюджет?

Уряд України повністю підтримує пропозиції бюджетного комітету до проекту закону про держбюджет на 2009 рік. Про це, як передає кореспондент ForUm"а, виступаючи з парламентської трибуни, заявив заступник міністра фінансів Олександр Мярковський.

За його словами, таким чином уряд підтримує прийняття бюджету в першому читанні і в цілому з урахуванням пропозицій комітету. За словами заступника Пинзеника, Мінфін плідно попрацював з бюджетним комітетом над даним документом. В цілому Мярковський звернув увагу на те, що, згідно з проектом бюджету, передбачено скорочення непершочергових витрат усіх державних органів, а також збільшена допомога при народженні дітей, щодо забезпечення військовослужбовців, а також враховані витрати на гарантування та забезпечення фонду по гарантії вкладів населення.

У свою чергу народний депутат з ПР Олександр Пеклушенко поцікавився у заступника міністра, чому той "не говорить правду", зокрема щодо того, чому проект бюджету не доповідає міністр фінансів Віктор Пинзеник. На думку нардепа, у Пинзеника вистачило совісті "не підписати цей документ".
Зараз ви читаєте новину «Пинзенику совість не дозволила підписати бюджет?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути