вівторок, 23 жовтня 2018 17:50

Житло на колесах: показали стильний трейлер з розкладним балконом
14

Такий трейлер розраховано на 6 осіб.
Фото: livingvehicle.com
Такий трейлер розраховано на 6 осіб.
Такий трейлер розраховано на 6 осіб.
Такий трейлер розраховано на 6 осіб.
Такий трейлер розраховано на 6 осіб.

Американська компанія Hofmann Architecture створює унікальні будинки на колесах для постійного проживання. Розраховані вони на 6 дорослих осіб. Мають у собі кухню, спальню, вітальню, ванну й досить просторий балкон. Передбачено в автобудинках і місце для домашніх улюбленців — кота або собаки.

Продає свої трейлери компанія повністю мебльованими. Приміром, на кухні є не лише тумби й плита, але й місткий холодильник, посудомийна машина з функцією сушки, духовка й підвісні шафки для зберігання продуктів і посуду. Дизайн інтер'єру розробники продумують так, щоб наявний простір було використано по максимуму. Зазначено на офіційному сайті компанії.

Одна зі стін автобудинків від Hofmann Architecture є розкладною. У відкритому вигляді вона представляє собою балкон. Вікна у таких трейлерах подвійні. Це забезпечує додаткову термоізоляцію, що робить транспорт придатним для проживання в будь-яку пору року. Щоб мешканці почували себе в безпеці, пересувний будинок обладнано системою спостереження з 4-х відеокамер, які забезпечують кут огляду в 360 градусів. Картинка з пристроїв виводиться на екран в онлайн-режимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побережжям курсує двоповерховий готель на колесах

Розробники подбали й про наявність у трейлерах wi-fi. Підключення забезпечує спеціальна антена, яка приймає сигнал від будь-якої мережі й передає його на маршрутизатор.

За основний матеріал для побудови своїх трейлерів компанія використовує алюміній. Вагою такий будинок на колесах у середньому виходить близько 6 тонн.

Раніше показали автобудинок, зроблений зі шкільного автобуса. У ньому є спальня для батьків, окремі ліжка для 4-х дітей, робоча зона й суміжна з вітальнею кухня. Усе це помістилося на 23 квадратних метрах.

Зараз ви читаєте новину «Житло на колесах: показали стильний трейлер з розкладним балконом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути