неділя, 13 грудня 2020 02:28

Відпочинок у вітальні: показали дивани для розслаблення
14

Як вибрати кутовий диван у вітальню: дизайнерські поради
Фото: happymodern.ru
Як вибрати кутовий диван у вітальню: дизайнерські поради
Як вибрати кутовий диван у вітальню: дизайнерські поради
Як вибрати кутовий диван у вітальню: дизайнерські поради
Як вибрати кутовий диван у вітальню: дизайнерські поради

У вітальні вечорами вся сім'я збирається для спілкування. Не виключенням є й холостяки та холостячки. Тут можуть відпочити після роботи за день. Стиль і загальний настрій всій кімнаті задають кутові дивани. Це рішення саме для тих господарів осель, які хочуть отримати необхідний комфорт, однак, не готові жертвувати вільним простором кімнати.

Раніше м'яка зона вітальні представляла собою громіздкий диван і комплект крісел до нього, які займали багато місця. Кутова модель створена для малогабаритних квартир. При цьому вона дозволяє посадити набагато більше людей, ніж звичайний витягнутий диван.

Крім "Г" -подібної форми існує і "П" -подібна, яка дозволяє максимально економити місце в квартирі. З таким диваном легко можна обійтися без крісел і разом зонувати кімнату. Встановивши його спинкою до кухні або їдальні, можна чітко обгородити зону відпочинку. Доповнити її можна за допомогою м'якого затишного килима в центрі вітальні і журнального столика.

У класичних інтер'єрах в пастельних світлих тонах слід вибирати диван в тій же кольоровій гамі для підтримки загального настрою. Поширеним рішенням є установка в світлому інтер'єрі дивана контрастного темного кольору - коричневого або сірого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фісташковий колір в інтер'єрі: показали вдалі поєднання тонів

Правильний вибір оббивки для м'яких меблів допоможе продовжити їй термін служби. Якщо в сім'ї є діти, не варто вибирати світлий диван з тканинною оббивкою. В такому випадку слід мати запасний чохол, який завжди можна буде легко поміняти і випрати.

Якщо дизайн вітальні виконаний в стилі кантрі або прованс, відмінно підійде диван з штучно зістареної оббивкою, з нефарбованого льону або з квітковим сільським малюнком. Коли ж інтер'єр створений з використанням натуральних матеріалів в етностилі, відмінно підійде шкіряний диван. Він відразу зробить інтер'єр багатшим і соліднішим. Шкіряний диван не тільки надає кімнаті статус і стиль, він може стати яскравим центром вітальні, приковуючи погляди.

Сучасні тенденції диктують моду на все нові і неймовірні дизайнерські рішення. В англійському стилі цінують розкіш, спрощену до такої міри, щоб її могли дозволити собі всі. Це небанальний варіант оформлення стін, хоча і досить класичний. При цьому він дарує нам теплоту і затишок, що в багатьох сучасних матеріалах просто не враховується.

Зараз ви читаєте новину «Відпочинок у вітальні: показали дивани для розслаблення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути