Ексклюзиви
середа, 09 грудня 2020 11:17

Фісташковий колір в інтер'єрі: показали вдалі поєднання тонів
11

Фісташковий колір поєднується з темними і світлими меблями
Фото: happymodern.ru
Фісташковий колір поєднується з темними і світлими меблями
Фісташковий колір поєднується з темними і світлими меблями
Фісташковий колір поєднується з темними і світлими меблями
Фісташковий колір поєднується з темними і світлими меблями

Кімнати із фісташковим кольором виглядають вишукано. Але він мінливий залежно від оточення. Може стати практично вибухом кольору і джерелом позитивних емоцій, а може бути нейтральним благородним фоном. Цей дивовижний світло-зелений тон доречний в приміщенні будь-якого призначення, будь-то вітальня, кухня або дитяча кімната.

Фісташковий колір в інтер'єрі приміщення вважається універсальним. Він легко поєднується з багатьма відтінками, не втомлює, надає будь-якій кімнаті особливої ​​енергійності і свіжості. Його однаково люблять і початківці дизайнери, і майстри своєї справи.

Використання даного відтінку в оформленні інтер'єру - не рідкість. Він стане ідеальним варіантом для недостатньо освітлених природним світлом приміщень. Цей тон не втратить яскравості і при штучному джерелі світла.

Цей колір стін вдало поєднується з темними і зі світлими меблями. Причому його зовсім не обов'язково робити домінантним. Нотки свіжості можна додати за допомогою блідо-зелених штор, килимів або декоративних подушок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний декор в фіолетових тонах: як оригінально прикрасити дім

Колір фісташок з білим поєднання вважається дуже вдалим класичним варіантом. Таке комбінування особливо актуально для приміщень маленької площі.

Бежевий вважається неперевершеним кольором-компаньйоном салатового. Ця невимушена, природна комбінація здатна задовольнити найвибагливіші завищені естетичні запити.

Поєднання бірюзового або блакитного кольору з зеленим асоціюється з морською темою. Блакитний колір вдало буде виглядати на фісташкове відтінку в якості аксесуарів, причому великих.

Не дуже вдалими стануть комбінації блідо-зеленого з темно-зеленим і синім. Фісташковий здасться брудним і каламутним при приглушеному синьому відтінку.

У спальні важливо створити не тільки комфортне спальне місце, але й загалом затишний інтер'єр. Останнім часом все частіше в якості основного кольору синій. Він заспокоює і допомагає зберегти внутрішню гармонію.

Діапазон відтінків великий: від ніжного лавандового до глибокого синього тону. Тому інтер'єр може бути як темним, так і світлим.

Зараз ви читаєте новину «Фісташковий колір в інтер'єрі: показали вдалі поєднання тонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути