пʼятниця, 20 листопада 2020 16:42

Вражаюча спальня: показали інтер'єри в синіх тонах
19

Фото: remontbp.com

У спальні важливо створити не тільки комфортне спальне місце, але й загалом затишний інтер'єр. Останнім часом все частіше в якості основного кольору синій. Він заспокоює і допомагає зберегти внутрішню гармонію.

Діапазон відтінків великий: від ніжного лавандового до глибокого синього тону. Тому інтер'єр може бути як темним, так і світлим. Якщо ж необхідно створити особливо затишну з ноткою загадковості атмосферу, сміливо вибирайте глибокий синій колір для її оформлення.

Що стосується поєднання з іншими відтінками, то воно також може бути різним. Комбінуючи синій і білий або бежевий колір, вийде створити повітряний простір. Якщо ж замість нього використовувати сірі тони, то це відразу ж зробить приміщення лаконічним. Любителям класичних інтер'єрів безумовно сподобається коричнево-синє оформлення спальні. Якщо додати приміщенню золоті акценти, вийде вишуканий стиль.

Синій колір стін у спальні чудово доповнює темно-коричневий гарнітур. Безсумнівно, такий варіант вибере для себе далеко не кожен. В основному їх воліють любителі класичного інтер'єру. Прихильникам сучасних рішень рекомендуємо придивитися до меблів зі світлого дерева і металевих деталей. Також цілком привабливо виглядають вставки зі скла. Вони візуально розширюють простір і роблять його світліше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зигзаги в в інтер'єрі: показали стильні варіанти оформлення

Що стосується колірного рішення для ліжка, то в даному питанні варто орієнтуватися більше на власні переваги. Адже вона зовсім не обов'язково повинна відповідати відтінку решти меблів. Дуже добре виглядає ліжко в колір акцентної стіни синього кольору.

Важливу роль мати якісний текстиль. Це можуть бути пледи, декоративні подушки або щось інше. Вони мають не тільки декоративне, але і практичне значення. Крім того, професіонали завжди радять використовувати в оформленні приміщення кімнатні рослини і живі квіти.

Стиль мінімалізму в домі завжди створює відчуття прибраного житла. Такий інтер'єр виглядає дуже стильно і витончено. Це дуже популярний напрям в дизайні. Основними характеристиками є прямі лінії, суцільні поверхні, низькі меблі і нейтральні відтінки.

Зараз ви читаєте новину «Вражаюча спальня: показали інтер'єри в синіх тонах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути