пʼятниця, 30 квітня 2021 02:28

Великодній декор з натуральних матеріалів: 15 яскравих ідей
15

Фото: zelenasadyba.com.ua

Великодні прикраси є на будь-який смак. Але все занадто яскраве і штучне виглядає дешево.

Найбільше в попиті зараз еко-декор. При його створенні не потрібно бути перфекціоністом, що дуже спрощує процес. З цим зможуть допомогти навіть діти. Головними критеріями мають бути: натуральні елементи, спокійні кольори та простота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять натуральних барвників для фарбування крашанок

Дуже гарно виглядатиме велика гілка у вазі з великодніми прикрасами. Гілку можна пофарбувати, а можна залишити у натуральному вигляді.

Багато елементів декору можна з'єднати в одній великій композиції. В основі може бути велика чаша або дерев'яна таця. Така композиція може бути центральним декором кімнати, а потім — прикрасою великоднього столу.

Звичайні плетені кошики додають атмосферу Великодня, тому можна наперед розставити їх на видних місцях, можна навіть потрошки їх заповнювати. Льон або інша груба тканина природніх кольорів ідеально доповнить такий вид декору. Це може бути скатертина, серветки, рушники тощо.

Пасхальні прикраси наповнені квітами, гілками дерев та іграшковими кроликами. Сучасний арсенал засобів для декорування дозволяє реалізувати будь-які ідеї декору своїми руками.

Можливо, ви не знайдете часу, щоб створити своїми руками щось подібне. Проте зможете купити такий декор можна в магазинах чи Інтернет.

Зараз ви читаєте новину «Великодній декор з натуральних матеріалів: 15 яскравих ідей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути