четвер, 27 квітня 2017 16:05

У житлі еліт-класу модно робити дві кухні
16

Кухня від дизайнера Сергія Махно
Фото: formo
Кухня від дизайнера Сергія Махно
Кухня від дизайнера Сергія Махно
Кухня від дизайнера Сергія Махно
Кухня від дизайнера Сергія Махно

Дві кухні - відкриту та закриту будують після перепланування власники елітних квартир. На одній розігрівають чай та готову їжу, а на другій - працює домогосподарка. Про це розповів дизайнер інтер'єрів, власник майстерні у Києві Сергій Махно.

"Замовники досить часто просять, щоб у їхніх квартирах робити овпенспейси, які займають великий простір, де багато повітря. Щоб у великій залі не було запаху їжі, роблять одну кухню, де стоїть каво-машина, тостер, варять чай, млинці розігрівають, вона поєднана з залою, гостьова. А іншу - де працює кухар - вона закрита та з витяжками. Так звана робоча", - каже Махно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пара переробила квартиру, щоб було зручно собаці

Як правило, перепланування просять люди, які займаються бізнесом, що вимагає відповідальності, а також які довгий час впродовж дня знаходяться у тісних приміщеннях.

"Найважливіше в квартирі відчувати об'єм. Не мати десятки кімнат, якими ви переміщуєтесь. А коли приходите, вам затишно, у вас є об'ємність повітря, візуального ряду, меблів. За це люди платять гроші - за квадратний метр. І вони хочуть його бачити. Хоча є такі, що закриваються, роблять собі 15 кімнат і переходять ними", - говорить дизайнер інтер'єру.

Дизайнери придумали безліч ефектних і стильних ідей, завдяки яким вийде облаштувати спальню і вітальню в одній кімнаті. Квартиру можна поділити на кілька частин за допомогою стелажа або розсувних перегородок.

Зараз ви читаєте новину «У житлі еліт-класу модно робити дві кухні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути