середа, 06 січня 2021 02:28

У голові не вкладається: вражаючі стелі виглядають нереально
14

Натяжна стеля з підсвіткою по периметру збільшує простір
Фото: happymodern.ru
Натяжна стеля з підсвіткою по периметру збільшує простір
Натяжна стеля з підсвіткою по периметру збільшує простір
Натяжна стеля з підсвіткою по периметру збільшує простір
Натяжна стеля з підсвіткою по периметру збільшує простір

При створенні сучасних інтер'єрів дизайнери використовують наймодніші інноваційні ідеї. Однією з таких є оригінальна натяжна стеля. Завдяки функціональності та красі новинка дуже швидко набула популярності.

Її особливістю є всановлені по периметру світлодіодні стрічки. Від цього створюється враження, що стеля не стикається зі стінами, а як би відділений від них. Приміщення наповнюється розсіяним приглушеним сяйвом. До того моменту, поки не буде включена підсвітка, зазор між стінами і стелею залишається непомітним.

За своїми формами конструкції можуть бути: рівними, вигнутими, багаторівневими та круглими. Вони не потребують особливого догляду. Плівка на стелі має антистатичні властивості, завдяки чому не притягує до себе пил. Чистка конструкцій такого натяжної стелі складається зі звичайної вологого протирання. Власне, така обробка час від часу застосовується до будь-яких покриттях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кольорова стеля в інтер`єрі: вражаючі ідеї перетворення кімнати

Змінювати освітлення по периметру можна за допомогою дистанційного пульта. Світлодіодне підсвічування візуально розширює невеликий простір і піднімає стелю. Регульоване підсвічування дозволяє змінювати рівень освітленості в кімнаті. Профіль для таких натяжних стель забезпечує швидкість і легкість монтажу.

У сучасному дизайні дзеркало не виконує функцій відображення. Скоріше доповнення інтер'єру чи збільшення простору. Важливо підібрати відповідну модель. Є великі і овальні, круглі, і прямокутні, квадратні і фігурні. За рахунок кожної форми можна створити нетривіальний зовнішній вигляд вітальні, розставити стилістичні акценти і створити потрібний настрій. За допомогою різної форми дзеркала можна візуально збільшити кімнату або приховати похибки ремонту.

Зараз ви читаєте новину «У голові не вкладається: вражаючі стелі виглядають нереально». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути