середа, 20 січня 2021 13:18

Сучасна спальня: показали особливості стилю в новому році
22

Інтер’єр 2021: види дизайну сучасної спальні
Фото: remontbp.com
Інтер’єр 2021: види дизайну сучасної спальні
Інтер’єр 2021: види дизайну сучасної спальні
Інтер’єр 2021: види дизайну сучасної спальні
Інтер’єр 2021: види дизайну сучасної спальні

При оформленні спальні варто враховувати усі дрібниці, починаючи від колірного виконання дизайну і закінчуючи покривалом для ліжка.

Поняття "сучасна спальня" позначає стилістичне спрямування інтер'єру, яке реалізує найоригінальніші дизайнерські ідеї. Така кімната одночасно поєднує в собі комфорт і затишок, простоту і елегантність. Також має бути мінімум непотрібних речей і максимум простору.

Що стосується аксесуарів і елементів декору, то всі предмети повинні відрізнятися функціональністю і відповідати загальній стилістиці оформлення.

Сучасний стиль запозичив і гармонійно поєднав в собі характерні риси багатьох видів оформлень. У сучасній спальні можна сміливо поєднувати натуральні і штучні матеріали, а також використовувати для облаштування інтер'єру предмети різних стильових напрямків.

Колористика сучасної спальні - природні і приємні кольори, які за бажанням можна освіжити більш яскравими і контрастними відтінками.

У спальнях з невеликою площею дизайнери радять підкреслити загальну композицію за допомогою декількох чорних предметів. Не дивлячись на похмурість і глибину, окреслить форму кімнати і створить затишок. Для великих приміщення подібний колір може використовуватися для оформлення однієї або пари стін. Чергування темних і світлих сірих відтінків дозволить розширити простір, а доповненні у вигляді декількох яскравих деталей створять дуже цікавий візуальний ефект.

Використання карамельного, горіхового, кавового або інших відтінків бежевій палітри можна назвати найбільш оптимальним рішенням, адже ця гамма не тільки приємно вражає своєю різноманітністю, а й завжди виглядає ніжно і спокійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали найкращі матеріали для інтер'єру прихожої

Багатогранні відтінки синього, наприклад, бірюза, сапфір або синій з сірим відливом, створять в спальні якесь відчуття морської свіжості.

Жовті відтінки наповнять кімнату сонячним світлом і теплом, що так актуально для спалень, розташованих на північній стороні.

Стиль лофт є одним з найпопулярніших напрямків у дизайні як вбудинках, так і в барах, офісах. Предмети для нього можна зробити своїми руками із залишків різних будматеріалів.

У цьому немає нічого складного, адже цьому напрямку властиві прості геометричні форми і мінімалізм. Головне, щоб такі меблі вписувалася в дизайн будинку і колірну гамму.

Зараз ви читаєте новину «Сучасна спальня: показали особливості стилю в новому році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути