понеділок, 18 січня 2021 15:05

Показали найкращі матеріали для інтер'єру прихожої
13

Фото: remontbp.com

Перше приміщення, яке зустрічає гостей при вході в будинок або квартиру - це передпокій. Слід не тільки ретельно продумати стилістику оформлення, але і на практичності.

За рівнем відвідуваності, передпокій можна порівняти з кухнею або гігієнічними кімнатами, тому й стоять високі вимоги до вибору матеріалів. Оптимальним варіантом є покриття з гарантією терміном служби від 5 до 7 років. Важливо, щоб вид обробки легко піддавався реставрації.

Не менш важливим фактором можна назвати вологостійкість і простоту в догляді. Тоді буде можливість миття і чищення поверхні з використанням спеціальних миючих засобів.

Одним з популярних способів обробки стін - використання декоративної штукатурки, яка надає стінам оригінальну рельєфну структуру. Такий матеріал має гарну текстуру і запропонований в багатому виборі квітів. Крім цього, така обробка вважається екологічно чистою і дуже практичною.

Використовується декоративна штукатурка в різних стилях і прекрасно тримається на більшості поверхонь, будь то метал, бетон або кераміка. На стінах можна створити як глянсову, так і матову поверхню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єднані шпалери вражають дизайном

Не менш привабливою ідеєю для оздоблення стін у передпокої вважається застосування штучного або натурального каменю, який може використовуватися і в якості основної обробки, і виконувати роль декору. До основних переваг декоративного каменю відносяться довговічність, вологостійкість, простота в догляді.

У невеликій квартирі одне приміщення виконує різні функції: вітальні, спальні, кабінету. Відокремлення зони для сну створює затишну атмосферу, сприяє розслабленню і повноцінному відпочинку.

Зонування простору допомагає досягнути психологічного і побутового комфорту. Дизайнери дають поради, як розділити кімнату на спальню і вітальню. У галереї зібрані ідеї готових інтер'єрів, які допоможуть вибрати вдалий варіант для кімнат різної площі та конфігурації.

Зараз ви читаєте новину «Показали найкращі матеріали для інтер'єру прихожої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути