пʼятниця, 23 квітня 2021 16:10

Секрети дизайну двоповерхового будинку в одному стилі
11

Інтер’єр будинку 2021: підказки дизайнера
Фото: instagram.com
Інтер’єр будинку 2021: підказки дизайнера
Інтер’єр будинку 2021: підказки дизайнера
Інтер’єр будинку 2021: підказки дизайнера
Інтер’єр будинку 2021: підказки дизайнера

Про будинок багато хто мріє, але мало хто задумується як важко там зробити ремонт. Особливо із дотриманнями одного стилю та кольорої гами. Для допомоги у цьому можна скористатися підказкою спеціалістів. Вони зробили ремонт у двоповерховому будинку в теплій палітру кольорів з холодним акцентом бірюзи

Про це пишуть дизайнери в Інстаграм.

У проект будинку входять кухня-студія, спальня, кабінет, дві дитячі кімнати та два санвузли, ванна. Його головною окрасою є кухня-студія з великим каміном, сходовою, барною стійкою та іншими цікавими елементами.

Вона спроектована у сучасному стилі. Тут переважають теплі тони з холодним акцентом на бірюзовий колір. Важливим елементом на кухні є круглий стіл на 6 осіб, де можна повечеряти з сім'єю або ж просто гарно провести час в компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не бути обманутим при купівлі кухонних меблів

Вітальня має багато акцентів: камін, диван, барна стійка, сходова. Лаунж-зона - великий диван, на якому можна зручно вмоститись та переглядати улюблені серіали.

На другому поверсі розташована спальня. Біля ліжка знаходяться функціональні бра, які мають багато режимів. М'який килим - це дуже зручно, адже по ньому можна ходити босоніж одразу після сну.

Стиль неокласики зараз модний. Це доводить квартира 88 м2 у столичному ЖК Бульвар фонтанів. Під час її ремонту використали кольори кемел, бургунді та сірий.

У квартирі немає коридорі, а відразу гості потрапляють у кухню-вітальню. Складні та водночас глибокі кольори бордо та кемел - досить естетична пара. На світлому тлі бордовий колір став чудовим акцентом у вигляді обідніх та барних стільців, а також подушок.

Зараз ви читаєте новину «Секрети дизайну двоповерхового будинку в одному стилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути