Ексклюзиви
середа, 06 січня 2021 09:40

Показали модні кольори в дизайні спальні у 2021 році
9

Інтер’єр спальні у 2021 році вражає поєднанням кольорів
Фото: archidea.com.ua
Інтер’єр спальні у 2021 році вражає поєднанням кольорів
Інтер’єр спальні у 2021 році вражає поєднанням кольорів
Інтер’єр спальні у 2021 році вражає поєднанням кольорів
Інтер’єр спальні у 2021 році вражає поєднанням кольорів

Минулий рік змусив людей більше проводити часу вдома. Тому так захотілося більше затишку та зручності. Через це змінилися тенденції до облаштування житла.

Особливо це стосується спальні. Тепер тут краще не експериментувати із принтами. Правильні кольори впливають на самопочуття і сприйняття інтер'єру. Якщо вибрати занадто темні або занадто кричущі кольори, це може негативно позначитися на сон і відпочинок. Варто вибирати теплі і спокійні кольори, щоб легше було знайти бажану гармонію після насиченого дня.

Приглушені кольори сприяють розслабленню, тому в спальні варто вибирати спокійний бежевий або м'ятний, а не фуксі. Та може відволікати під час відпочинку, навіть якщо вона радує око.

Яскраві кольори на стіні підійдуть як для маленьких, так і для великих кімнат; в свою чергу, темні кольори - скоріше рішення для великої спальні, адже маленьку такі кольори можуть затьмарити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали колір вітальні, яка підходить для будь-якого дому

У спальні будуть переважати природні кольори: бежевий, коричневий, сливовий, темно-синій і м'ятний. Вони ідеально підійдуть для багатьох аранжувань, але найбільше принесуть в спальню тепло і дихання природності, балансу і розслаблення.

Кольори землі підходять до будь-якого стилю і розміру кімнати, тому що мають яскраві і приглушені кольори, тому не будуть придушувати навіть ці маленькі спальні. Вони добре поєднуються з деревом, тому варто вибрати саме такі меблі.

Не обов'язково стеля має бути білою. Сучасні дизайнери легко обирають сміливі кольори. Так можна скоригувати простір та зробити інтер'єр кімнати цікавим та оригінальним.

1. Якщо ви ще не готові до сміливих експериментів, то розумною альтернативою білому кольору на стелі можуть стати світлі та пастельні відтінки.

Зараз ви читаєте новину «Показали модні кольори в дизайні спальні у 2021 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути