четвер, 17 грудня 2020 11:50

Останній писк моди: модульні картини підбирають по дизайні
13

Інтер’єр 2020: як вибрати стильні модульні картини
Фото: happymodern.ru
Інтер’єр 2020: як вибрати стильні модульні картини
Інтер’єр 2020: як вибрати стильні модульні картини
Інтер’єр 2020: як вибрати стильні модульні картини
Інтер’єр 2020: як вибрати стильні модульні картини

Зараз дуже популярні модульні картини. З ними дизайн виглядає ефектним. З цією родзинкою житло вдається наповнити відчуттям індивідуальності й неповторності. Композиції з кількох елементів не слід використовувати для декорування маленьких кімнат, щоб не перевантажити приміщення.

Сам по собі принцип поділу цілісного зображення на кілька полотен вважається складним. Не можна просто повісити модульні картини на стіну. Цей варіант декору вимагає не тільки ретельного вибору місця для шедевра, але і визначення доцільності присутності обраних полотен в кімнаті.

Модульні картини відрізняються від декількох різнорідних полотен, розташованих поруч, відсутністю рамок і цілісністю зображення. Залежно від відстані між сегментами полотен створюється глибина зображення, його рухливість або статичність.

Першою ознакою, що дозволяє класифікувати модульні картини, є кількість використовуваних полотен. Диптих композиція з трьох елементів, які є класичним варіантом модульного зображення. Пенаптіх включає в себе чотири сегменти з вільним розташуванням на стіні. Полиптих - п'ять і більше частин цілісного зображення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винні пробки в інтер'єрі: дизайнерські речі за копійки

Сюжет картини, обраної для конкретного приміщення, повинен так чи інакше перегукуватися з загальним стилем кімнати. Наприклад, модульні картини в інтер'єрі вітальні найчастіше виконуються в стилі імпресіонізм або арт-модерн.

Класичним варіантом вважається розміщення полотен на рівні погляду: для віталень найбільш прийнятною вважається висота в 150 см, а ось для кухні або кабінету варто зупинитися на 100 см.

Спальню можна доповнити спокійними пейзажами або квітковими композиціями: у пріоритеті тут пастельні відтінки і м'яка техніка виконання. Кухню зроблять більш домашньою модульні картини з квітами або побутові сюжети. Для дитячої кімнати підійдуть звичні дитині зображення, що стимулюють фантазію малюка. Хлопчикам сподобається морський пейзаж з вітрильником, а дівчинка зрадіє казкового замку.

Сучасні тенденції диктують моду на все нові і неймовірні дизайнерські рішення. В англійському стилі цінують розкіш, спрощену до такої міри, щоб її могли дозволити собі всі. Це небанальний варіант оформлення стін, хоча і досить класичний. При цьому він дарує нам теплоту і затишок, що в багатьох сучасних матеріалах просто не враховується.

Зараз ви читаєте новину «Останній писк моди: модульні картини підбирають по дизайні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути