середа, 16 грудня 2020 15:37

Винні пробки в інтер'єрі: дизайнерські речі за копійки
15

Інтер’єр 2020: як використати винні пробки для прикраси
Фото: remontbp.com
Інтер’єр 2020: як використати винні пробки для прикраси
Інтер’єр 2020: як використати винні пробки для прикраси
Інтер’єр 2020: як використати винні пробки для прикраси
Інтер’єр 2020: як використати винні пробки для прикраси

Із непотрібних речей можна зробити стільні аксесуари. Наприклад, винні пробки можуть бути прекрасним базовим матеріалом для створення функціональних і декоративних предметів.

Це може бути дошка для нотаток. Така річ ідеально підійде до будь-якого інтер'єру і завжди буде привертати увагу.

Зробити отвір на дні і протягнути стрічку, щоб повісити готову дошку на стінку. Фіксувати стрічку з внутрішньої сторони клеєм ПВА. Нанести на дно коробки з внутрішньої сторони кілька шарів клею ПВА.

Відразу ж встановити по черзі кожну пробку в довільному порядку. Як вся конструкція висохне, фарбувати деякі пробки в різні відтінки.

Додавати на неї помітно фотографії, цікаві фрази або просто записки. Насправді дошка може бути абсолютно будь-якої форми. Все залежить від вашої фантазії і кількості пробок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На заздрість сусідам: як оригінально прикрасити подвір'я

Декоративне серце з пробок підійде для новорічного подарунка чи до Дня закоханих.

На аркуші картону намалювати серце такого розміру, якою має бути в результаті виріб. Усередині малювати ще одне серце трохи меншого розміру. Обрізати винні пробки, щоб вони були однакової довжини.

Акуратно вирізати картонну заготовку і приступати до складання деталей. Для цього приклеїти кожну пробку максимально близько один до одного, щоб вони закривали поверхню картону. Поступово приклеїти всі підготовлені пробки.

Розрізати стрічку на дві частини однакового розміру. Прив'язати до них серце і повісити на стіну, двері або в інше підходяще місце. Таке серце стане справжньою окрасою для кімнати.

Не завжди варто повторювати за кимось і традиційну ялинку можна замінити на вигадливу. Її роблять із куль різних розмірів. Є безліч творчих варіантів створення ялинки своїми руками.

Для цього варто взяти пінопластовий конус, від якого залежить розмір готового виробу. Також запастися іграшками, бантом, верхівкою та клейовим пістолетом.

Зараз ви читаєте новину «Винні пробки в інтер'єрі: дизайнерські речі за копійки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути