пʼятниця, 11 грудня 2020 09:25

На заздрість сусідам: як оригінально прикрасити подвір'я
12

Фото: idei-dekoru.com

Атмосферу новорічних свят можна створити своїми руками, витративши на це трохи свого часу та включивши на повну фантазію. Новорічні прикраси перед святом мають бути не тільки всередині будинку, але й ззовні.

Важливим елементом декору зовнішньої частини вашої оселі є ґанок. Він буде створювати потрібний настрій перед тим, як вони будуть заходити до хати. Поблизу можна прикрасити будь-яке дерево чи кущ.

Залити у формочки пофарбовану воду, додати туди листя, яскраві ягідки чи мішуру. Покласти мотузку та почекати поки вода у формочках замерзне.

Яскраві гірлянди можна створити, нанизавши на мотузку шматки сушеного апельсина, гарбуза, сушки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим здивувати у Новий рік: стильні способи загорнути подарунки

Біля дверей або сходів можна поставити вазони із декоративними композиціями. Їх можна створити із соснових гілок або голих гілок інших дерев, шишок, кольорових стрічок та інших елементів. Також це можуть бути вазони із гірляндами.

Як гарбузи восени, потрібний сезонний настрій на цей раз допоможуть створити санки, лижі та ковзани. Перетворити старі предмети на витвір мистецтва можна за допомогою акрилових або аерозольних фарб. Дуже святково будуть виглядати червоні, сріблясті та золоті варіанти.

Традиційними кольорами для прикрашання будинку до Нового року є золотий та червоний кольори. Це незмінна класика в оформленні ялинки. Проте цікавіше відійти від стандартів і вибрати оздоблення інших тонів.

Зараз ви читаєте новину «На заздрість сусідам: як оригінально прикрасити подвір'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути