пʼятниця, 11 грудня 2020 14:51

Новий рік з фантазією: як зробити ялинку з яскравих куль
17

Новорічну ялинку вішають посеред кімнати до стелі
Фото: happymodern.ru
Новорічну ялинку вішають посеред кімнати до стелі
Новорічну ялинку вішають посеред кімнати до стелі
Новорічну ялинку вішають посеред кімнати до стелі
Новорічну ялинку вішають посеред кімнати до стелі

Не завжди варто повторювати за кимось і традиційну ялинку можна замінити на вигадливу. Її роблять із куль різних розмірів. Є безліч творчих варіантів створення ялинки своїми руками.

Для цього варто взяти пінопластовий конус, від якого залежить розмір готового виробу. Також запастися іграшками, бантом, верхівкою та клейовим пістолетом.

Прикрашати пінопласт від низу до верху. Другий ряд необхідно розмістити між кулями першого. Заповнювати конус потрібно до самого верху, при формуванні верхніх рядів можна використовувати ялинкові кулі меншого діаметру.

Порожнечі між кульками можна заповнити за допомогою органзи або бус. При використанні органзи вам слід нарізати її на квадратики невеликого розміру. Поєднуючи два квадратика за допомогою дерев'яної шпажки і клею, потрібно помістити вийшла декорацію в порожнє місце. Також для цього можна використовувати мішуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На заздрість сусідам: як оригінально прикрасити подвір'я

Також оригінально виглядає ялинка, що ніби висить у повітрі. Для виготовлення знадобляться: ланцюги,карабіни, гачки, товста волосінь, ялинкові кульки та затискачі.

Кусачками розрізати ланцюга на шматки однакової довжини, на них буде підвішена конструкція. За допомогою гачків слід закріпити ланцюга в сітці і з'єднати їх закінчення з карабінами.

Нарізати на різної довжини шматочки волосінь для кріплення куль. На кожному кінці волосіні зробити петлі з вузлів. Кулі на короткій волосіні вішаються по центру, а на довгій - по краях.

Не треба пояснювати як красиво і правильно накрити стіл до Нового року, краще просто показати. У галереї зібрали атмосферні приклади для затишного застілля. Щоб новорічний стіл виглядав нарядно і гармонійно, в його оформленні краще не використовувати більше трьох кольорів і їх відтінків.

Зараз ви читаєте новину «Новий рік з фантазією: як зробити ялинку з яскравих куль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути