пʼятниця, 11 грудня 2020 10:07

Ідеї сервірування новорічного столу: дизайнерські підказки
14

Новий рік 2021: як сервірувати святковий стіл
Фото: idei-dekoru.com
Новий рік 2021: як сервірувати святковий стіл
Новий рік 2021: як сервірувати святковий стіл
Новий рік 2021: як сервірувати святковий стіл
Новий рік 2021: як сервірувати святковий стіл

Не треба пояснювати як красиво і правильно накрити стіл до Нового року, краще просто показати. У галереї зібрали атмосферні приклади для затишного застілля. Щоб новорічний стіл виглядав нарядно і гармонійно, в його оформленні краще не використовувати більше трьох кольорів і їх відтінків.

Не потрібно обмежувати свою фантазію. Новорічна сервіровка з позолоченими елементами декору або, навпаки, з сріблястими столовими приладами, посудом, прикрасами – незвичайний варіант оформлення святкового столу, який додасть казкової атмосфери і таємничості новорічного торжества.

Бик полюбляє все природне, тому вдалим рішенням буде використання в декорі новорічного столу натуральних матеріалів. Наприклад, можна вибрати льняну скатертину і серветки, а на столі розставити ікебани з ялинкових гілок і фруктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати на Новий рік Бика: назвали заборонені продукти

На святковий стіл можна ставити скляні вази з живими квітами та ялинковими шишками, композиції з куль всіляких кольорів і розмірів. Чим більше ялинкові кулі, тим ефективніше вони виглядають в оточенні предметів декору і святкового посуду.

Яскравими атласними стрічками можна прикрасити ніжки бокалів або перев'язати серветки із тканини замість зажимів.

Обов'язковий атрибут новорічного застілля — свічки у свічниках або без них. Навіть якщо ви не будете їх запалювати, а тільки розставите по столу, вони додадуть нотки вишуканості вашому святу.

Красиво оформлені подарунки дарують відчуття передчуття дива при розпакуванні. Для цього не обовязково йти до майстрів. Можна й самому підібрати стильну обгортку. Варто додати ялинову гілку та червону стрічку.

Зараз ви читаєте новину «Ідеї сервірування новорічного столу: дизайнерські підказки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути