Символом наступного року є Білий Металевий Бик. Вважається, що готувати новорічний стіл треба згідно його вподобанням. Для цього треба знати, які продукти дозволено використовувати.
Биу невибагливий і не оцінить вишуканих страв. Тобто готувати щось надзвичайне не обов'язково. Краще не готувати яловичину та телятину. Навіть якщо відварена в салаті і її трохи.
Якщо ви плануєте зробити м'ясну тарілку, то там теж не має бути яловичини
Навіть не думайте про будь-які страви із желатином у складі. Чи це холодець, чи це желе на десерт. Ми ж пам'ятаємо, що при виготовленні желатину використовують роги парнокопитних. Бику це не сподобається точно
За кольоровою гамою – заборонений червоний. Кольори, які принесуть удачу в 2021-му – це сріблястий, кремовий, бежевий
Чим задобрити Бика?
Звісно ж, зеленню та овочами. Їх на новорічному столі має бути багато
Далі – це всілякі злаки. Качка, фарширована гречкою чи рисом, а також курка, фарширована нутом
Не забудьте про салати, де присутня з кукурудзою та грибами – Бик їх обожнює.
Сирна тарілка теж буде дуже доречною
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали вражаючі кулінарні тренди 2021 року
Символ Нового року любить солодке. Це можуть бути і кекси, і всіляка випічка.
Рецепти відомого кухара Євгена Клопотенка дуже прості, але з оригінальним смаком. Саме таким є пиріг із томатами у прованському стилі. Він настільки легкий у приготуванні, що сподобається початківцям.
Основний інгредієнт — кислуваті томати. Цибуля додає солодкий присмак, а сухі трави — аромат Провансу.
Коментарі