понеділок, 16 листопада 2020 02:28

Осінній затишок: показали ідеї зміни інтер'єру
21

Інтер'єр 2020 в осінніх тонах: свіжі ідеї дизайну
Фото: handmadebase.com
Інтер'єр 2020 в осінніх тонах: свіжі ідеї дизайну
Інтер'єр 2020 в осінніх тонах: свіжі ідеї дизайну
Інтер'єр 2020 в осінніх тонах: свіжі ідеї дизайну
Інтер'єр 2020 в осінніх тонах: свіжі ідеї дизайну

Палітра осінніх кольорів додає кімнаті спокою. Затишний інтер'єр сприятливо впливає на психіку людини, підіймає настрій і дарує позитивні емоції. Приділіть трохи часу оформлення свого житла в насичених осінніх тонах, і ви будете приємно здивовані отриманим результатом.

Достатньо кількох жовтих кленових листків і декоративних червоних або гірчичних свічок.

Для створення осіннього настрою використовують в якості базового для стін золотистий, приглушений жовтий, колір охри, бежевий, оливковий або теракотовий. У цих відтінках можна прикрасити будь-який текстиль: подушки в вітальню, штори у спальню або рушники у ванну кімнату. У поєднанні з темним інтер'єром такі акценти створюють стриману, інтимну атмосферу.

Каштани, жолуді, горіхи та інші дари осені розмістіть на видному місці у прозорій або плетеному посуді. Придбайте нове покривало на ліжко або диван коричневого кольору, намалюйте картину кавою, змініть звичайні рамки для фотографій на дерев'яні.

Коричневі відтінки сприяють розслабленню, а також заспокоює. Тому, саме коричневий колір найкраще виглядатиме у спальні.

Переваги використання осінніх відтінків в тому, що можна поєднувати їх як завгодно, не боячись переборщити. Інтер'єр в осінніх тонах буде створювати такі ж теплі і позитивні емоції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подалі від стандартів: дивовижні способи фарбування стін

З осінніми відтінками також прекрасно поєднуються дерев'яні меблі і природні матеріали для обробки приміщення: дерево, бабмук, пробка та ін.

Підкреслити затишок можна в'язаним текстилем, теплими пледами, мякими килимками, кольоровими подушками.

Заливні підлоги за останні кілька років стали затребувані в приватних будинках і квартирах. Вони відмінно зарекомендували себе в місцях з підвищеною прохідністю – холах, вітальнях і коридорах. Вони оптимальні для кухні, балкона, ванної кімнати або для гаража.

Зараз ви читаєте новину «Осінній затишок: показали ідеї зміни інтер'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути