пʼятниця, 13 листопада 2020 02:28

Наливна підлога: показали стильну вражаючу поверхню
14

Фото: houseofdream.com.ua

Заливні підлоги за останні кілька років стали затребувані в приватних будинках і квартирах. Вони відмінно зарекомендували себе в місцях з підвищеною прохідністю – холах, вітальнях і коридорах. Вони оптимальні для кухні, балкона, ванної кімнати або для гаража.

Така підлога стає повноправною деталлю загального інтер'єру кімнати, відкриваючи дизайнерам нові можливості для експериментів.

Завдяки багатьом своїм позитивним характеристикам наливна підлога хороший для перших поверхів приватних будинків

Наливні підлоги дозволяють повністю вирівняти поверхню. І ще одна перевага перед звичайною стяжкою – ці підлоги повністю тверднуть вже після 4-6 годин після заливки, в той час як стяжка зажадає мінімум 24 години твердіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильний та глибокий: показали вражаючий колір кімнати

Ці поверхні довговічні і можуть служити десятиліттями, не вимагаючи ремонту. Також ударостійкі. Навіть якщо впустити на підлогу щось дуже важке і навіть якщо кілька разів – слідів не буде. Або якщо пересувати важкі меблі або холодильник – на зовнішньому вигляді статі це ніяк не позначиться.

Після застигання своєю структурою декоративний підлога багато в чому нагадує природний камінь. Він не створює шкідливих випаровувань або їдких запахів.

Таке підлогове покриття дуже просто доглядати, адже більшість забруднень чудово видаляються звичайною водою без додавання хімічних засобів

Наливна підлога не боїться собачих пазурів, дамських шпильок та інших дряпають речей завдяки хорошою зносостійкості

Простота і функціональність є основними принципами скандинавського дизайну. У результаті простір наповниться світлом, легкістю, безтурботністю і почуттям єдності з природою.

Основними тенденціями в інтер'єрах Швеції, Норвегії, Данії та Фінляндії є природні елементи, нейтральна колірна палітра, прості лінії і функціональність кожного предмета декору. Завдяки простому шику без зайвої суєти, скандинавський дизайн завоював шанувальників по всьому світу.

Зараз ви читаєте новину «Наливна підлога: показали стильну вражаючу поверхню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути