четвер, 21 січня 2021 14:24

Дизайнерські підказки: 10 ідей оформлення кімнати дівчинки
10

У кімнаті дівчинка проводить багато часу, тому до її оформлення потрібно підійти серйозно. Вона має бути безпечною, комфортною та відповідати індивідуальності дитини.

Основними рекомендаціями з оформлення дівчачої кімнати є зонування, нейтральний фон та меблі, відсутність однієї теми в оформленні та врахування характеру і смаків дитини.

Дівчатка часто полюбляють проводити час у "секретних" закутках.

Обирайте правильний рожевий -пастельний для більших площин, яскравий – для акцентів, уникайте штучного лялькового відтінку. Їх розбавляйте іншим кольором, щоб кімната не виглядала як будиночок для Барбі. Ще підійдуть ніжні зелені відтінки - м`ята або оливка, вибілений жовтий, ніжний карамельний, горіховий, абрикосовий, беж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сучасна спальня: показали особливості стилю в новому році

Стандартні кошики для зберігання у дівчачій кімнаті можна частково замінити на вишукані валізи. Доречним є туалетний столик із дзеркалом.

Дівчатка часто полюбляють проводити час у "секретних" закутках. Тому треба продумати місце для міні-палатки, шалашу або вігваму.

У невеликій квартирі одне приміщення виконує різні функції: вітальні, спальні, кабінету. Відокремлення зони для сну створює затишну атмосферу, сприяє розслабленню і повноцінному відпочинку.

Зонування простору допомагає досягнути психологічного і побутового комфорту. Дизайнери дають поради, як розділити кімнату на спальню і вітальню. У галереї зібрані ідеї готових інтер'єрів, які допоможуть вибрати вдалий варіант для кімнат різної площі та конфігурації.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнерські підказки: 10 ідей оформлення кімнати дівчинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути