субота, 09 січня 2021 02:28

Будинок творця McDonald's продають за вражаючу суму
14

Фото: dwell.com

Будинок директора McDonald's Рея Кока виставили на продаж. Саме у цьому ранчо у Каліфорнії є випробувальна кухня, де створювалися нові страви та ідеї. Тепер житло може купити будь-хто за 29 мільйонів доларів.

Про це передає Dwell.

У домі є 9 об'єктів, включаючи кілька двоярусних будинків, конференц-зал, бібліотеку, випробувальну кухню та тренувальний зал. Усі вони займають 204 гектари землі.

Найбільша будівля – будинок площею більше 1500 квадратних метрів із 20 спальнями, 35 ванними, кухнею, їдальнею на 100 осіб та конференц-залом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 оригінальні поради для ремонту в 2021 році

Для своїх співробітників тут є пішохідні та велосипедні доріжки, шаффлборд, баскетбольні, тенісні та волейбольні майданчики та ігровий майданчик для дітей – існують і донині.

При створенні сучасних інтер'єрів дизайнери використовують наймодніші інноваційні ідеї. Однією з таких є оригінальна натяжна стеля. Завдяки функціональності та красі новинка дуже швидко набула популярності.

Її особливістю є всановлені по периметру світлодіодні стрічки. Від цього створюється враження, що стеля не стикається зі стінами, а як би відділений від них.

Зараз ви читаєте новину «Будинок творця McDonald's продають за вражаючу суму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути