середа, 13 травня 2020 02:28

Яскрава вітальня: як вдало поєднати модний салатовий колір
10

Інтер’єр вітальні 2020: як підібрати кольори
Фото: remontbp.com
Інтер’єр вітальні 2020: як підібрати кольори
Інтер’єр вітальні 2020: як підібрати кольори
Інтер’єр вітальні 2020: як підібрати кольори
Інтер’єр вітальні 2020: як підібрати кольори

Соковиті кольори можуть оживляти інтер'єр та розбавяти основні відтінки. В тому числі сірі та кремові. Є багато можливостей для комбінацій. Салатовий - це модний колір, який з'явився в багатьох віталень. Він пов'язаний з ранньою весною, з молодою травою і першими листям на кущах, які оживають.

Сильний, енергійний і заражає хорошою, позитивною енергією - ось як можна описати салатовий колір в декількох словах. Використовуваний в інтер'єрах вітальні, він приносить в кімнату справжню свіжість, відкритість і сучасність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильна кухня: показали вражаючі приклади червоного дизайну

Поєднання салатового з бірюзою також вважається правильним, наприклад, з консервативними відтінками синього.

Більш сміливим людям можна порекомендувати високу контрастність кольорів, одержувану шляхом з'єднання салатового з червоно-фіолетовим, який є контрастом на колірному колі. Насичений забарвлення світло-зеленого кольору також виглядає інтригуюче з чорним.

Поєднання сірого кольору з виразним салатовим створює надзвичайно гармонійну комбінацію, просто ідеальну. Сірий колір відноситься до групи приглушених, спокійних і злегка прохолодних. Він часто використовується в усьому інтер'єрі, як у вигляді основи, так і доповнень, не дивлячись на те, що його елегантність може бути занадто приголомшливою і навіть трохи нудною.

Оформлення вузької кімнати приносить багато запитання та складнощів. І не важливо це італьня, спальня чи кухня. Всю є свої нюанси, яких можна уникнути правильними підходами.

Хазяям подібних кімнат часто доводиться вибирати з двох одно: естетику або зручність. Повноцінно розставити меблі і не перевантажити приміщення – на перший погляд завдання непосильне.

Зараз ви читаєте новину «Яскрава вітальня: як вдало поєднати модний салатовий колір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути