субота, 09 травня 2020 02:28

Дизайн вузької кімнати: показали 15 ідей перетворення простору
15

Фото: yakrobitiremont.pp.ua

Оформлення вузької кімнати приносить багато запитання та складнощів. І не важливо це вітальня, спальня чи кухня. Всю є свої нюанси, яких можна уникнути правильними підходами.

Хазяям подібних кімнат часто доводиться вибирати з двох одно: естетику або зручність. Повноцінно розставити меблі і не перевантажити приміщення – на перший погляд завдання непосильне.

Щоб вузьку витягнуту кімнату зробити максимально привабливою і затишною, слід придивитися до деяких дизайнерських прийомів, що візуально розширюють приміщення. Правильно розставивши предмети меблів, підібравши тип і колір настінного, стельового і підлогового покриття, можна помітно поміняти геометрію кімнати, одночасно наповнивши її стильним і красивим декором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали 5 плюсів тісної кухні

Протилежні стіни кімнати в різних відтінках візуально розширюють приміщення.

Для підлогового покриття чудово підійде малюнок або дрібна фактура. Один великий килим можна замінити декількома маленькими, таким образом гармонійно урівноваживши загальний простір.

Зараз у тренді грецький стиль в інтер'єрах. Це стосується й кухні. Вона має бути світлим та часто в блакитних кольорах через асоціації з пляжами і небом.

На кухні в грецькому стилі правлять два кольори: білий і кобальтово-синій. Крім того, елементи інтер'єру з натурального темного дерева можуть з'явитися в кухні. Приємним доповненням є також кераміка, обпалена з глини.

Зараз ви читаєте новину «Дизайн вузької кімнати: показали 15 ідей перетворення простору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути