пʼятниця, 24 квітня 2020 02:28

Назвали 5 плюсів тісної кухні
6

Тісна кухня: 5 переваг малого простору
Фото: archidea.com.ua
Тісна кухня: 5 переваг малого простору
Тісна кухня: 5 переваг малого простору
Тісна кухня: 5 переваг малого простору
Тісна кухня: 5 переваг малого простору

Велика кухня не завжди означає, що краща. Крім великого простору, є ще й мінуси, на які потрібно зважати.

Переваги невеликої кухні:

1. Погонні метри кухонних меблів, стільниць, оздоблювальні роботи, коштують не дешево. То економічний бік питання стає очевидним. Малі кухні також радують швидкістю ремонту.

2. Під час приготування їжі господині не потрібно буде ходити між розставленими шафками. Це прискорить і спростить процес. Усе необхідне знаходиться під рукою. Грамотний підхід до вирішення проблеми площі в результаті робить маленькі кухні зразком ефективного планування.

3. Невелике приміщення надає менше можливостей для зберігання, але при цьому у великого приміщення з безліччю шаф є свої недоліки. Головний з них - ризик зберігати більше продуктів, посуду і техніки, ніж потрібно насправді. Це призводить до того, що потрібний предмет ви шукаєте дуже довго, по шляху гублячись в непотрібних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильний інтер'єр: показали приклади прямої кухні

4. Мала площа статі, робочих поверхонь, фартуха і фасадів вимагають менше часу для прибирання. У них будуть зберігати тільки необхідний посуд, замість колекцій сервізів. А ше мала кількість посуду, підштовхуватиме часто його мити. Тому в раковині не буде покладів брудного посуду.

5. Якщо це кухня-студія, то урізання її площі, комфортно впишеться у зручну вітальню. Це створить більш багатофункціональний простір, а мала кухня створювать затишну атмосферу.

Підлога для кухні має бути практичною. Тобто, вологостійка та легка в очищенні. Також не піддаватися подряпинам та поломок.

Вибір оздоблювальних матеріалів величезний, тому рішення вимагає обдумування.

Натуральний камінь може бути в вигляді мармуру, сланців, вапняку, пісковика або травертину, але всі вони вимагають більш-менш тривалого захисту статі, щоб служити довгі роки.

Зараз ви читаєте новину «Назвали 5 плюсів тісної кухні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути