неділя, 10 травня 2020 02:28

Стильна кухня: показали вражаючі приклади червоного дизайну
13

Фото: remontbp.com

Часто люди побоюються використовувати червоний колір, як основний. Він енергійний, стимулює психіку людини, підвищуючи апетит. Така кухня розбудить краще, ніж чашка міцної кави вранці і додасть апетит.

Вона ідеальна для людей з характером, які не бояться сміливих квітів. Цей сильний, інтенсивний колір пожвавить інтер'єр і порушить апетит.

Це сучасне рішення, яке підкреслює виразну індивідуальність власника. Червоний найкраще підходить для великих, бажано відкритих кухонь, де яскравий колір поєднується зі світлими кольорами. .

Червона кухня може стати справжньою гордістю квартири, але все повинно бути продумано. Дизайнери інтер'єрів застерігають від надлишку палаючих відтінків, тому слід орієнтуватися на нейтральний колір меблів. Занадто багато соковитих акцентів може дратувати, втомлювати очі і перевантажувати інтер'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кухня для релаксу: показали застосування грецького дизайну

Червона кухня відмінно виглядає в сучасному стилі. Гладкі, блискучі поверхні притягують погляд і додають в композицію гламурного стилю. Функціональна меблі з прямими лініями буде чудова в компанії стільниць з чорного мармуру і скляних аксесуарів. Червона кухня не може обійтися без дизайнерського освітлення. Варто зробити ставку на галогенні або світлодіодні лампи.

Найпростіший спосіб - пофарбувати стіни в різні кольори. Одну зі світлих поверхонь можна прикрасити оригінальною наклейкою із зображенням маків або використовувати декоративний шаблон.

Підлога для кухні має бути практичною. Тобто, вологостійка та легка в очищенні. Також не піддаватися подряпинам та поломок.

Вибір оздоблювальних матеріалів величезний, тому рішення вимагає обдумування. У цій галереї приклади для вибору своєї практичної підлоги.

Зараз ви читаєте новину «Стильна кухня: показали вражаючі приклади червоного дизайну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути