Ексклюзиви
середа, 10 травня 2017 15:49

Акторка з України перебудувала дім для батьків у Лос-Анджелесі
11

Акторка Міла Куніс
Фото: glamour.pl
Акторка Міла Куніс зробила ремонт в домі в США. До ремонту
Акторка Міла Куніс зробила ремонт в домі в США. До ремонту
Акторка Міла Куніс зробила ремонт в домі в США. До ремонту
Акторка Міла Куніс зробила ремонт в домі в США. Після ремонту

Родина українців Марка та Ельвіри Кунісів переїхала до Лос-Анджелеса, коли дочці Мілі було 9 років. Прожили 20 років в одному будинку. Тепер доросла Міла Куніс вирішила зробити приємний сюрприз своїм батькам та перебудувала для них дім. Історію розповідає glamour.pl.

Міла Куніс - відома в США акторка. Народилася у Чернівцях у 1983 році. Батьки Міли євреї. Батько працював на заводі "Легмаш" у Чернівцях, мама - вчителькою фізики. Коли переїхали у США, тато став таксистом, а мама - директором аптеки. Мілена Куніс закінчила школу в США, з дитинства знімалася в кіно, озвучувала мультсеріал "Гріффіни" та отримала премію "Сатурн" за роль балерини у фільмі "Чорний лебідь". Номінована на "Золотий глобус" та премію Гільдії кіноакторів США за найкращу жіночу роль, займається модельною діяльністю

Зал і кухню у батьківському домі Міла обновила за проектом архітектора Бріз Гвінасіо.

"Я вирішила зробити подарунок і відновити дім для моїх батьків Марка та Ельвіри Кунісів, бо вони так багато зробили для мене та мого брата", - розповідає Міла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У домі з бетоном українці продукують ідеї бізнес-проектів – архітектор

Дім родини Кунісів складається з кухні, зали та вітальні. Стіни та речі у приміщенні залишились такі ж, якими були 1994 року, коли сім'я приїхала в Америку. Проте цей стиль втратив актуальність, переконана Міла. Найбільше уваги під час реставрації дому вона вирішила присвятити кухні - саме там її мама проводить найбільше часу.

"Нова кухня має бути простою, проте водночас багатофункціональною", - порадила дизайнерка Бріз.

На ремонт витратили три тижні. Архітектор запропонувала проект, у якому жовті та коричневі меблі замінили на білі з елементами срібла. В оновленій кухні більше світла завдяки сонячним променям, які падають з вікна та ясності кольорів інтер'єру. Зона вітальні поєднана з кухнею, оформлена модними нині вкрапленнями зелених відтінків.

Залишився в інтер'єрі великий телевізор-плазма. До ремонту він стояв на тумбі, а після реставрації став елементом шафи з полицями для книг. Старі світильники замінили люстрою у вигляді свічок, які кріплять на тонкій золотій рамі. Такі свічі були популярні у 1990-х. Та у сучасному виконанні вони виглядають цілком стильно.

У вітальні елементом, який зберігся від старого ремонту, є серія картин. Їх Марк та Ельвіра Куніси привезли з собою, коли перебирались в Америку.

"Триптих на картинах - гордість і радість мого батька. Він поєднує минуле, теперішнє та майбутнє. Це те, що тато репрезентує нашій родині. Картини мусять залишитися, бо я мушу бути впевнена, що це приміщення - віддзеркалення духу моєї родини, але також бути комфортним та приємним", - розповідає Міла.

Зараз ви читаєте новину «Акторка з України перебудувала дім для батьків у Лос-Анджелесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути