Ексклюзиви
вівторок, 23 лютого 2021 13:30

Як не помилитися з дизайном балкона: сучасні види штор
13

Облаштування балкона: види штор
Фото: idei-dekoru.com
Облаштування балкона: види штор
Облаштування балкона: види штор
Облаштування балкона: види штор
Облаштування балкона: види штор

Балкон зручніше використовувати для відпочинку, а не зберігання речей. Там знадобляться штори, щоб частково приховатися від сонця і додати приватності.

Ще вони допомагають завершити задуманий образ і створити затишну атмосферу.

Тюлеві фіранки є найбільш простим і поширеним варіантом. Римські штори у піднятому стані складаються в красиві горизонтальні складки, а в опущеному щільно прилягають до вікна і займають мало місця.

Не менш оригінальним рішенням можна назвати вертикальні або горизонтальні жалюзі, які можуть бути виконані з пластика, бамбука, дерев'яних панелей або тканини. Такі конструкції не розвиваються на вітрі, стійкі до ультрафіолету і забруднень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аж дух захоплює: показали модне поєднання кольорів в інтер'єрі

Бамбукові фіранки є цілісним полотном із тонких стебел, переплетених між собою за допомогою натуральних ниток. Вони легкі та з пористого матеріалу для легкого пропускання повітря. Виготовляються бамбукові штори в світлих і темних деревних відтінках.

Австрійські, французькі чи англійські штори об'єднуються між собою якоїсь помпезністю, що, на жаль, не підходить для балкона або лоджії з невеликою площею.

Нитяні види штор - тонкий серпанок на карнизі, що має кронштейн. Такі штори мають відмінну повітропроникністю і в цей же час прекрасно стримують сонячні промені.

Для комфорту важливо відповідально ставиться до внутрішнього наповнення і облаштування кімнати. Деякі люди вдаються до допомоги професійних дизайнерів, а деякі беруть на себе відповідальність. Досить затребуваним цього року року є стиль модерн. Він почав зароджуватися ще в кінці ХІХ століття.

Зараз ви читаєте новину «Як не помилитися з дизайном балкона: сучасні види штор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути