четвер, 18 лютого 2021 02:30

Спальня в стилі модерн вражає
12

Стиль модерн в інтер'єрі спальні: поради дизайнерів
Фото: remontbp.com
Стиль модерн в інтер'єрі спальні: поради дизайнерів
Стиль модерн в інтер'єрі спальні: поради дизайнерів
Стиль модерн в інтер'єрі спальні: поради дизайнерів
Стиль модерн в інтер'єрі спальні: поради дизайнерів

Для комфорту важливо відповідально ставиться до внутрішнього наповнення і облаштування кімнати. Деякі люди вдаються до допомоги професійних дизайнерів, а деякі беруть на себе відповідальність. Досить затребуваним цього року року є стиль модерн. Він почав зароджуватися ще в кінці ХІХ століття.

У такому дизайні важливі плавні округлі форми і переходи, використання дерева як матеріалу в усіх його проявах і класичні коричневі, червоні і сіро-зелені тони. Інші кольори допустимі, але загальний фон варто залишити приглушеним при бажанні витримати приміщення в стилі модерн. Освітлення в такому інтер'єрі зазвичай приглушене, часто більшу кількість світла надходить від торшерів і настільних світильників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аж дух захоплює: показали модне поєднання кольорів в інтер'єрі

Спальні в стилі модерн виглядають розкішно і стильно, в таких приміщеннях відчувається дух аристократизму. Даний стиль підійде для тих, хто вважає за краще мінімалізм і простір, але бажають змінити на краще свою кімнату і додати в неї розкішні мотиви.

Саме на приміщеннях в бежевих тонах найчастіше зупиняють свій вибір власники, завдяки тому, що цей колір поєднується з безліччю інших відтінків, практичний і виглядає натурально. Розбавити тони в такому інтер'єрі можна за допомогою зеленого, золотого, мідного, блакитного і білого кольору.

Вигідно збалансувати кількість білого кольору можна чорним, червоним, коричневим і сірим кольором. Акцентом в такому інтер'єрі може стати постільна білизна, гардини і яскраві картини.

Сірий колір сприяє створенню безлічі цікавих колірних комбінацій. Найбільш приємними поєднаннями постають сірий з синім, білим, жовтим і бежевим кольорами. Він візуально збільшує простір, тому в приміщеннях добре виглядають прості і мінімалістичні деталі і кімнати виглядають особливо цікаво.

Стеля найчастіше виконують в білому кольорі, зрідка розбавляючи його відтінками коричневого. Популярні натяжні і багаторівневі натяжні стелі. Вони допомагають розсіяти світло і заховати джерела освітлення.

Скандинавський стиль в інтер'єрі — один з найпопулярніших зараз сучасних напрямків в дизайні інтер'єрів. Він універсальний, лаконічний та затишний. Однаково гарно виглядає і на великих площах, і у тісних квартирах.

Цей інтер'єр не слід візуально обважнювати великою кількістю щільної тканини. Наприклад, можна використовувати яскравий килим, який буде окреслювати простір для відпочинку.

Зараз ви читаєте новину «Спальня в стилі модерн вражає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути