Ексклюзиви
понеділок, 01 липня 2013 12:53

Телефонна розмова Берлусконі з повією спричинила археологічний скандал

Автор: Фото: archae.ru
  Вілла «Чертороза» розташована на Сардинії в Портороно, де згідно з опублікованими записами були виявлені фінікійські давнину
Вілла «Чертороза» розташована на Сардинії в Портороно, де згідно з опублікованими записами були виявлені фінікійські давнину

У ЗМІ з'явилася стенограма розмови Сільвіо Берлусконі з відомою італійською повією Патріцією Д.Аддаріо (Patrizia D.Addario), в якій Берлусконі хвалився своєю великою віллою на острові Сардинія, а також знахідками, зробленими при її реконструкції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійські археологи знайшли модель інженерного шедевра

"Тут ми знайшли 30 фінікійських гробниць (близько) 300 р. до н.е." - каже голос з останньої аудіозапису, розміщеного на веб-сайті L'Espresso. Цей запис відразу ж викликала інтерес у опозиції та археологічного співтовариства Італії. Відповідно до італійських законів про археологічні відкриття, будь-яка інформація про знахідки, зроблені на приватній території, повинна бути доведена до органів для перевірки, каталогізації і наступних розкопок.

Автор: Фото: archae.ru
  Італійська повія Патріціея Д'Аддаріо і Сильвіо Бкерлусконі
Італійська повія Патріціея Д'Аддаріо і Сильвіо Бкерлусконі

Італійські газети написали в п'ятницю, що відділ Культурної спадщини влади Сардинії нічого не знав про ці знахідки. Опозиційна Демократична партія зажадала, щоб Берлусконі чи міністр культури Сандро Бонді розповіли в парламенті, чому про знахідки не було повідомлено. "Ми хочемо знати, існують вони чи ні, і якщо так, то чому про них не повідомлялося", - сказав опозиційний парламентарій Андреа Маркуччі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рассел Кроу врятував гробницю прототипу свого героя з фільму "Гладіатор"

Національна асоціація археології заявила, що не знає про місце знахідок, але якби вони існували, це могло б розкрити багато аспектів життя ранніх цивілізацій Середземномор'я. Фінікійці були торговим народом, що мали колонії в багатьох частинах Середземномор'я. Їхня історія простежується до 2300 р. до н.е. і припинилася в перших століттях нашої ери.

Італійська повія Патриція Д.Аддаріо відома своєю заявою про те, що колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі обіцяв їй місце в Європейському парламенті після наданих нею інтимних послуг.

Автор: Фото: archae.ru
  Карта фінікійських колоній у Середземномор'ї
Карта фінікійських колоній у Середземномор'ї

Зараз ви читаєте новину «Телефонна розмова Берлусконі з повією спричинила археологічний скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути