вівторок, 16 вересня 2014 14:46

Путін агресивніший за Сталіна і Гітлера - колишній міністр оборони Великобританії

Колишній міністр оборони Великобританії Боб Ейнсворт попередив Європу про небезпеку, яку несе політика Володимира Путіна не тільки Україні, але всьому світу. За його словами Путін так само жорстокий і холоднокровний, як Сталін.

Автор: Sergei Supinsky/AFP
 

Початок агресії Володимира Путіна ознаменувався захопленням Криму, його неспроможність йти на поступки і переговори зі світовими політиками, цілеспрямована пропаганда росіян проти всього не російського вже давно дала привід порівнювати Володимира Путіна з Адольфом Гітлером.

Психологи стверджують, що і в одного й іншого подібні симптоми психічних відхилень і манії величі. Перспектива для Володимира Путіна закінчити, будучи загнаним в кут і покінчивши життя самогубством, не дуже приємна.

Лідер лейбористів і колишній міністр оборони Великобританії Боб Ейнсворт зазначив, що Росія становить більшу небезпеку всьому світу, ніж Ісламська держава повстанців в Іраку і Сирії.

"Він планує створення" Новоросії ", щоб захопити землі східної і всієї південної частини країни аж до кордону з Румунією", - говорить Боб Ейнсворт. - "Жоден лідер великої держави з повоєнних часів, з часів Сталіна не поводився так відверто агресивно. І, на жаль, Путін був би дуже радий цьому порівнянню".

Боб Ейнсворт запропонував уряду Великобританії терміново розглянути заходи запобігання загрози і ці заходи не повинні обмежуватися тільки економічними санкціями.

Як колишній міністр оборони, Боб Ейнсворт закликав переглянути оборонні можливості своєї країни, а також докласти максимум зусиль, щоб знизити свою залежність від російських енергоносіїв.

Зараз ви читаєте новину «Путін агресивніший за Сталіна і Гітлера - колишній міністр оборони Великобританії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути