Ексклюзиви
четвер, 10 липня 2014 11:50

Путін зізнався, що методи нацистів працюють і через 70 років

Автор: REUTERS
 

Президент Росії Володимир Путін заявив, що стривожений проявами нацизму, які відроджуються, і при цьому процитував Геббельса.

"Особливу тривогу викликають ідеї нацизму, що відроджуються", - заявив Путін на зустрічі з представниками міжнародних громадських та релігійних організацій.

Говорячи про Голокост, Путін погодився з представниками міжнародних громадських та релігійних організацій в тому, що "потрібно бути не просто дурним, потрібно бути нахабним, щоб заперечувати те, що було".

"На жаль, це нахабство, як і 70 років тому, часто досягає своєї мети. Адже Геббельс ж казав: чим неймовірніша брехня, тим швидше в неї повірять. І він добивався свого", - визнав російський президент.

Він вважає, що "і сьогодні ті, хто перекручують історію, хто намагається принизити заслуги тих, хто знищив нацизм, змінити навіть місцями злочинців і жертви, - вони якраз діють за тією ж самою логікою: чим неймовірніше брехня, тим швидше в неї повірять ".

Зараз ви читаєте новину «Путін зізнався, що методи нацистів працюють і через 70 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути