понеділок, 13 жовтня 2014 19:15

Краса та грація найяскравішої жінки ХХ століття у неймовірних фотографіях
15

Нею захоплювалися, їй заздрили і намагалися наслідували. Їй ніколи не пробачали помилок, але часто поблажливо закривали на них очі. Цю жінку називали американською королевою. Її звали Жанлін Кеннеді.

Читаючи назви голівудських стрічок останніх років, складається враження, що головним трендом для багатьох режисерів стали біографічні стрічки про політиків, акторів, яскравих персонажів середини ХХ століття. Ще не встигли влягтися пристрасті щодо останньої такої великої картини про принцесу Монако і відому акторку Грейс Келлі, як голівудські продюсери вирішили зняти стрічку про одну з найяскравіших жінок минулого століття - Жаклін Кенеді.

Жаклін Був'є, після першого шлюбу Кеннеді, після наступного Онассіс, широко відома як Джекі - перша леді США з 1961 по 1963. Одна з найпопулярніших жінок свого часу, законодавець мод і краси в Америці і Європі, героїня світської хроніки. Працювала редактором в декількох видавництвах.

У 1951 році Джон Кеннеді познайомився із своєю майбутньою дружиною Жаклін Був'є. Вона вразила його своєю інтелігентністю і дивовижною красою. 12 квітня 1953 року відбулося вінчання сенатора Кеннеді і Жаклін Був'є. 22 листопада 1963 року в місті Даллас (штат Техас) Джона Кеннеді, тридцять п'ятого президента США, що їхав разом із Жаклін в президентському автомобілі, смертельно поранено пострілом з рушниці.

Потім, з 1968, дружина грецького мільярдера Аристотеля Онассіса (до його смерті в 1975 році).

Померла Жаклін Був'є від раку у віці 64 років.

Зараз ви читаєте новину «Краса та грація найяскравішої жінки ХХ століття у неймовірних фотографіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути